Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehettem volna? Vajon?
Figyelt kérdés
Volt egy fiú aki félévig várt rám,de nemrég lepattintottam és hát másnapra lett barátnője,úgy tettem mintha nem érdekelne,tudjátok vigyorogva meg stb..aztán tudjátok már nem igen beszélgetek vele ezért csak a facebook-on írtam neki,hogy ,,Szerettem volna azt hinni,hogy egy percre igazán szerettél,és ha visszatekerhetném az időt akkor azt úgy tenném,hogy téged kihagynálak belőle,és ezt ne vedd sértésnek,és mikor mondtad,hogy szánalmas vagyok akkor ezt figyeld tudok bunkó,szemétláda lenni,mint Te! Igazából ezt írtam mert egyszer azt írta,hogy szánalom legfelső határán vagyok,azt mondta ha visszatekerhetné az időt akkor engem hagyna meg csak,na nálam betelt a pohár,na? :( ://2013. márc. 16. 15:23
1/12 anonim válasza:
Nem értelek. Fél évig hajtott rá, te lekoptattad most meg sír a szád? Nem értem komolyan.
3/12 anonim válasza:
Szerintem húzd le magad a wc-n.
4/12 anonim válasza:
Kérdező,te egy jó nagy gyökér vagy.Isten óvjon a hozzád hasonlóktól minden férfit!
6/12 A kérdező kommentje:
Wow de megértő emberek tudnak lenni ezen a világon!!!Egyébként meg Év elején azért nem jöttünk össze mert volt asszem két barátnője is és közben mondogatta,hogy szeret,ezután,hogy bízzak meg benne? És nem akarom visszaszerezni csak azt szeretném ha megbocsájtana.
2013. márc. 16. 15:32
9/12 anonim válasza:
Szilvásbukta, mert azt szeretem.
10/12 anonim válasza:
ezt én sem értem. fél évig várt rád de közben 2 barátnője volt? most amúgy mi is a bajod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!