Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy jóval idősebb nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jóval idősebb nővel összeállni csak szexre?

Figyelt kérdés

Én 18 ő 33 éves.

A lényeg csak röviden,hogy ismerjük már egymás régebbről csak mostanság összefutunk a kávézóban mivel gyakorlatilag ott dolgozik.Elég sűrűn leül mellém "szabadidejében"!Én meg olyankor nem bírok magammal állandóan a mellét bámulom a seggét mikor elmegy...Szóval kívánatos a nő.Ma meg zárásként csatlakozott hozzám és érthetően próbálta a tudatomba adni,hogy ő szabad préda...

Most ebből azt szűrtem le,hogy én kellek neki? Ami részemről csak testi érzelmek lehetnek.Szívesen megdugnám!

De nem vagyok elég tökös gyerek ahhoz,hogy Ő hozzá csak úgy oda álljak,hogy na gyere és intézz el....

Önértékelési zavaraim is vannak,hogy mivel a kispajkos csak 16 cm...Azért ilyen mérettel még sem lehetek alfahím az ő szemébe..

De megpróbálási drukk van bennem,és rajta kapva az alkalmon belevágnátok ti férfiak?

Mert tényleg jó lenne vele.

Ja és persze mindenek előtt természetesen még szűz is vagyok!

2013. ápr. 13. 21:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Lehet a jövő héten meghívom egy kávéra ott ahol dolgozik!

Legyünk már stílusosak! :)

Igazatok van srácok...

2013. ápr. 13. 21:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Bizony, ahogy írják - ha látszik rajta, hogy szabad préda, akkor innentől neked kell lépned.

Hogy belevágnék-e? Ez valami költői kérdés, ugye? Vagy neked még nem mondták, hogy amit kihagysz azt a túlvilágon az orrodra kötik?

Nem kell nagy dologra gondolni - legközelebb is menj be a kávézóba, beszélgess vele aztán majd adódik a lehetőség. Mondjuk az hogy eddig még egyáltalán nem volt semmiféle kalandod, az nem biztos hogy megkönnyíti a dolgot - de ha arra kerül a sor kár is lenne tagadnod. Ha az a fajta nő "akinek a szeme sem áll jól" (mármint nem szemtengelyferdülése van, hanem látszik hogy igényelne némi khm... törődést), akkor észre fogja venni. Na és? Még lehet örülni is fog neki.

Szóval vágj bele. Meg a felsoroltakon kívül arra is szentelj némi figyelmet, hogy ne rólad szóljon a Hobo Blues Band Felszarvazottak balladája c. slágere.

2013. ápr. 13. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:

# 11

Vagy inkább kísérd haza...van mit tanulnod.

2013. ápr. 13. 21:35
 14/15 anonim ***** válasza:

mekkora mákod van haver... pff, meg nem a farkad méretétől leszel jó te idióta

f19

2013. ápr. 14. 01:05
 15/15 anonim válasza:
nahh? alakult valami? :)
2017. jún. 16. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!