Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy jóval idősebb nővel összeállni csak szexre?
Én 18 ő 33 éves.
A lényeg csak röviden,hogy ismerjük már egymás régebbről csak mostanság összefutunk a kávézóban mivel gyakorlatilag ott dolgozik.Elég sűrűn leül mellém "szabadidejében"!Én meg olyankor nem bírok magammal állandóan a mellét bámulom a seggét mikor elmegy...Szóval kívánatos a nő.Ma meg zárásként csatlakozott hozzám és érthetően próbálta a tudatomba adni,hogy ő szabad préda...
Most ebből azt szűrtem le,hogy én kellek neki? Ami részemről csak testi érzelmek lehetnek.Szívesen megdugnám!
De nem vagyok elég tökös gyerek ahhoz,hogy Ő hozzá csak úgy oda álljak,hogy na gyere és intézz el....
Önértékelési zavaraim is vannak,hogy mivel a kispajkos csak 16 cm...Azért ilyen mérettel még sem lehetek alfahím az ő szemébe..
De megpróbálási drukk van bennem,és rajta kapva az alkalmon belevágnátok ti férfiak?
Mert tényleg jó lenne vele.
Ja és persze mindenek előtt természetesen még szűz is vagyok!
Most az igazán jól esne tőle!
Jó lenne kapni egy sms-t,hogy "na gyere át" :)
Az anyám úristenit!!!
Címet,telefonszámot kérek de k*rva gyorsan!:)
Intrepid!
STJ?HSJ?
# 2
Ez már alapból vesztes hozzáállás. Sose várj arra, hogy a nő lépjen. Ha kell szerezd meg...és a lehető leggyorsabban, amíg valaki nem lép előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!