Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak engem idegesít?

Figyelt kérdés

Csak engem idegesít az ha valaki általánosít.Mostanában jó sok van ilyen ezen az oldalon.Itt van egy példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__40082..

En az átlagost szeretem,meg a ducit is,meg a csúnyát is.Volt egy csaj aki azt mondta,hogy Ő csúnya. az Istennek nem tudtam meggyőzni,hogy szép.En minden csajnak esélyt adok,meg akarom ismerni.De a legtöbb nem is hagyja.Lassan feladom :D.Ez az általánosítás meg kikészít.

2013. ápr. 13. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:
ezen az oldalon sok a hülye én csak ennyit tudok...
2013. ápr. 13. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
ne általánosits... van oylan lány akit meg tudsz gyözni arrol hogy szép :)
2013. ápr. 13. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Idézem a kérdésből: "Mindegyik szinte". Ott van, hogy SZINTE, tehát ez pont nem mondható általánosításnak, mert vannak kivételek. De igen, egyébként igazad van, tényleg nagyon sokan általánosítanak, de majd megszokod, ne aggódj...
2013. ápr. 13. 20:22
 4/7 A kérdező kommentje:
Igaz mind a két válasz eddig :D
2013. ápr. 13. 20:23
 5/7 anonim ***** válasza:
ha körbe nézel és kérdezgetnéd az embereket, általánosítanak mindenben, amikor ismerkednek még ott is, ez nem tudom miért van, bár mindenkiben van ez a hajlam szerintem N
2013. ápr. 13. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Sajnos hülék mindenhol vannak és nem is biztos hogy ők a többség csak ők a leghangosabbak mert hülék azt hiszik ég a házuk és kiabálnak. Ma sokan beleszürkülnek a tömegbe és kevesen mernek kilógni belőle sajnos.
2013. ápr. 13. 20:27
 7/7 A kérdező kommentje:
"Idézem a kérdésből: "Mindegyik szinte". Ott van, hogy SZINTE..."-Azt észre vettem én is XD
2013. ápr. 13. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!