Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem idegesít?
Figyelt kérdés
Csak engem idegesít az ha valaki általánosít.Mostanában jó sok van ilyen ezen az oldalon.Itt van egy példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__40082..
En az átlagost szeretem,meg a ducit is,meg a csúnyát is.Volt egy csaj aki azt mondta,hogy Ő csúnya. az Istennek nem tudtam meggyőzni,hogy szép.En minden csajnak esélyt adok,meg akarom ismerni.De a legtöbb nem is hagyja.Lassan feladom :D.Ez az általánosítás meg kikészít.
2013. ápr. 13. 20:20
1/7 anonim válasza:
ezen az oldalon sok a hülye én csak ennyit tudok...
2/7 anonim válasza:
ne általánosits... van oylan lány akit meg tudsz gyözni arrol hogy szép :)
3/7 anonim válasza:
Idézem a kérdésből: "Mindegyik szinte". Ott van, hogy SZINTE, tehát ez pont nem mondható általánosításnak, mert vannak kivételek. De igen, egyébként igazad van, tényleg nagyon sokan általánosítanak, de majd megszokod, ne aggódj...
4/7 A kérdező kommentje:
Igaz mind a két válasz eddig :D
2013. ápr. 13. 20:23
5/7 anonim válasza:
ha körbe nézel és kérdezgetnéd az embereket, általánosítanak mindenben, amikor ismerkednek még ott is, ez nem tudom miért van, bár mindenkiben van ez a hajlam szerintem N
6/7 anonim válasza:
Sajnos hülék mindenhol vannak és nem is biztos hogy ők a többség csak ők a leghangosabbak mert hülék azt hiszik ég a házuk és kiabálnak. Ma sokan beleszürkülnek a tömegbe és kevesen mernek kilógni belőle sajnos.
7/7 A kérdező kommentje:
"Idézem a kérdésből: "Mindegyik szinte". Ott van, hogy SZINTE..."-Azt észre vettem én is XD
2013. ápr. 13. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!