Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Találkoznátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoznátok egy olyan lánnyal, akiről azt pletykálják, hogy hatalmas ribanc?

Figyelt kérdés
Állítólag minden hétvégén mással kavar, hagyja, hogy fogdossák, benne van egyéjszakás kalandokban. Viszont amennyit én eddig beszéltem vele, az alapján nekem nagyon szimpatikus, értelmes lánynak tűnt, csak később hallottam róla ezeket a dolgokat. Ti mit tennétek?
2013. ápr. 13. 09:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ha jobban megismered,úgyis kiderül.
2013. ápr. 13. 10:03
 12/20 anonim ***** válasza:
otthon az asszony
2013. ápr. 13. 10:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Természetesen Igen!:)

Én nem értem, hogy miért olyan pejoratív jelző, ha egy lány kicsit szexuálisan túlfűtöttebb az átlagnál!?:)

Nyílván lehet, hogy csak okoznánk egymásnak egy csódás estét, de az is lehet hogy ezegyszer komolyan gondolná.

Szerintem te mindenképp jól jársz, ha nem találkozol vele. Meg fogod bánni.

Sok sikert!:)

2013. ápr. 13. 11:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Simán!
2013. ápr. 13. 11:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 13. 12:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Attól függ ki mondja. Ha más lányok mondják, azt ne hidd el. Ha már fel tudsz mutatni legalább 15 faszit, aki megdugta, akkor azt mondom oké.
2013. ápr. 13. 12:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Elkerülném jó messzire.
2013. ápr. 13. 13:39
 18/20 anonim ***** válasza:

Veszítenivalód gyakorlatilag nincs. Ha találkozol vele, és igazak a pletykák, akkor kefélsz egy jót. Ha találkozol vele és nem igazak, akkor meg megismertél egy kedves aranyos lányt, amiből még akármi lehet.

25/N

2013. ápr. 14. 22:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Ezer meg egy olyan lányt ismerek, akire könnyen ráaggatják, hogy ribanc, közben meg csak úgy öltözik vagy kettőnél több barátja volt. Jobb szeretem magam megítélni a lányokat, mintsem szóbeszédekre alapozni
2013. ápr. 14. 22:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Én találkoznék vele, de egy olyan helyen, ahol biztosan nem gabalyodunk össze. Tehát esti buli kizárva, napközbeni kávézás vagy sörözés valahol kettesben okés.

Sok lány van, akit csak sodor az ár, de valójában remek ember. Vagy esetleg csak pletykálnak róla.

Bánj vele emberként és nőként és ha ő is ennek megfelelően viselkedik, akkor érdemes vele többet is együtt lenni. Ha viszont úgy viselkedik, mint egy p*csa, akkor tiszta kézzel tudsz felállni az asztaltól, hogy nem lettél te is egy strigula

2013. máj. 4. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!