Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek buliba ez szexi lenne? Nem túl kihívó?
Figyelt kérdés
Kivágott fekete felső,leopárd mintás leggings,magas sarkú.
Majd rakok be képet.
Lányok is válaszolhatnak amúgy.
2013. ápr. 12. 21:57
21/36 anonim válasza:
Bocsi, de ízléstelen és ribancos, nem szexi. A naci tényleg borzalmas. A cipő szép.
22/36 A kérdező kommentje:
Jól van meggyőztetek,nem így fogok menni.
Pedig én bevállaltam volna,de a fiúk véleménye a fontos:)
2013. ápr. 12. 22:36
23/36 fospuska válasza:
ne vállald be,csak annak fog bejönni,aki ott és azonnal meg akar dugni. ez a cucc nem szexi, hanem közönséges. kicsit fordulj a nőies felé inkább. a közönséges csak a prolikat vonzza.
24/36 anonim válasza:
Valaki hivja a stilusrendorseget! Talaltunk egy szokeveny leopardmintas nadragot.
26/36 anonim válasza:
Nem szexi! Baromi olcsó! Senki nem fog komolyan venni egy ilyen ruhában. Tényleg. A felső, a nadrág, mindkettő közönséges és ízléstelen. Stílustalan, és tömegcucc.
Én nem mondom, hogy ne vedd fel, mert mindenkinek joga van úgy öltözködni, ahogy neki tetszik, és nekem semmi közöm ahhoz, viszont azt is hidd el, hogy nem véletlenül mondja ennyi ember, hogy nem szexi.
27/36 anonim válasza:
sztem a felsővel nem valami jó mert nem szép... a gatyának nem az a szép párducos a mintája,hanem olyan ol.csó k.vás de téll...ne haragudj a szandi az ami jo csak...de az is talán..bocsi
28/36 anonim válasza:
Minek kérsz bocsánatot?A szandál is kur.vás és minek akarja hordani ilyenkor ?
30/36 anonim válasza:
ribancos az biztos, de attól még szexi, szerintem vedd fel :D 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!