Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek buliba ez szexi lenne? Nem túl kihívó?
Figyelt kérdés
Kivágott fekete felső,leopárd mintás leggings,magas sarkú.
Majd rakok be képet.
Lányok is válaszolhatnak amúgy.
2013. ápr. 12. 21:57
11/36 anonim válasza:
A cipő tetszik egyedül ...!
20/L
12/36 A kérdező kommentje:
Akinek nem tetszik,miért nem?
És fiúknak vagy lányoknak nem tetszik?
2013. ápr. 12. 22:03
13/36 anonim válasza:
Rohadtul k.rvás, nekem eszembe nem jutna ilyesmit felvenni mondjuk én nem is vagyok az a típus..a pasik ígyis úgyis megfordulnak ezek után ha formás segged van és kirakod amit ki szoktak, úgyhogy tök mindegy mert be fog nekik jönni (többségének na, hogy ne tegyek egy kalap alá mindenkit).
14/36 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig tök jó és egyáltalán nem mutat túl sokat.
Meglepett,hogy ennyien leszólják.
2013. ápr. 12. 22:08
15/36 anonim válasza:
Ennél undorítóbbat és ízléstelenebbet nem találhattál volna ki.
16/36 anonim válasza:
Az olcsó r.bancok öltöznek így.Ocsmány egy öltözködés.És sugárzik róluk,hogy csak azért öltöztek így,hogy megb.sszák őket.Közönséges.
17/36 A kérdező kommentje:
Fúúú,nem gondoltam,hogy a férfiak ilyen konzervatívok.
Akiknek megmutattam azoknak sem tetszett.
Tényleg nem jön be senkinek,hogy szexi?
2013. ápr. 12. 22:12
18/36 anonim válasza:
Értsd meg, hogy ez nem szexi :/ Ha másik gatyát mondtál volna, egy egyszerű fekete farmer vagy bármi..de a leopárd minta verte ki mindenkinél a biztosítékot szerintem. Én azt ajánlom, hogy szabadulj meg attól a gatyádtól minél hamarabb ,mert baromi közönséges és ocsmány :/
19/36 fospuska válasza:
szerintem ne feka videoklipekből öltözködj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!