Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő hogyan lehet terhes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hogyan lehet terhes 4-6-os gyerekkel vagy ikrekkel? F/23

Figyelt kérdés

Kíváncsiságból kérdem, érdekelne hogy pontosan hogyan is van ez.

Neten láttam képeket róla.

2013. ápr. 12. 12:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

először is vannak az egypetéjű ikrek.

ezek úgy keletkeznek, hogy a megtermékenyítés után, valahol az első néhány osztódás során a petesejtből kifejlődő sejtcsomag kettéválik és a két darab külön fejtődik tovább, ez elvileg többször is megtörténhet, de háromnál több egypetéjű ikerről én még nem hallottam. (ha részlegesen válnak csak szét, akkor szoktak a trükkös dolgok történni, mint a sziámi ikrek, meg a kétfejű kislány, meg hasonlók)

aztán vannak a többpetéjű ikrek.

magában a természetben is előfordul olykor, hogy nem egy petesejt termelődik, hanem kettő, vagy több. ilyenkor könnyen előfordulhat az is, hogy a több petesejt egyszerre termékenyítődik meg és együtt fejlődnek. (ilyenkor az ikrek csak olyan kapcsolatban vannak egymással, mint a külön született testvérek)

viszont a leggyakoribb módja a sokszoros terhességeknek az a mesterséges megtermékenyítés. ilyenkor ugyanis viszonylag rossz az aránya a megtermékenyített petesejtek megmaradásának és azért eleve több petesejtet szoktak beültetni. aztán ha úgy alakul (ez baromi ritka) és mindegyik megmarad, akkor persze van nagy tömegnyomor odabent...

2013. ápr. 12. 12:13
 2/5 ivilicious ***** válasza:
mesterséges megtermékenyítésnél és lombiknál lehetséges
2013. ápr. 12. 12:21
 3/5 anonim ***** válasza:

4-6-s az mesterséges megtermékenyítés, hiszen több beültetés miatt lesz ez,

ikrek azoknál szokott előfordulni, akiknek a családjában már volt, azoknál nagyobb a hajlam erre N

2013. ápr. 12. 12:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, most már tisztában vagyok a dolgokkal. :)
2013. ápr. 12. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Spontan is elofordulhat 4-es, 5-os, esetleg 6-os terhesseg, de az nagyon!! ritka. 5-os ikrek mar akkor voltak, mikor a lombik meg sehol. Az eselyt noveli, pl. a kesei terhesseg, a fu (drog) fogyasztas, sokadik terhesseg es a genetikai hajlam. Elso agon nem oroklodik, tehat egy terhes kismamanak, ha pl. az anyja iker volt nem nagyobb az eselye ikerterhessegre, mint barki masnak. Az esely akkor no, ha a nagyszulei kozott volt iker.
2013. ápr. 12. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!