Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagy szemétség lenne?
Lassan 25 leszek és még soha nem voltam randin se, mert nem jövök be a lányoknak, de mindig is szerettem volna családot és gyerekeket.
Ebből talán a gyerek össze jöhet, ha mintát adnék egy sperma bankba. Így tudtuk nélkül megtermékenyíthetnék nőket.(Ha ha ördögien gonosz, egyben zseniális és briliáns terv.) Valószínűleg jó eséllyel indulnék, mert sportolok nem dohányzok, nem fogyasztok alkoholt és felsőfokú végzettségem lesz, az iq és pszichológia teszteket pedig könnyű kijátszani.
es most ki nem volt öszinte veled? Mert az hotziher, hogy en az voltam, te meg poennak fogsz fel minden kommentet aminek az a celja, hogy kirugdosson a comupter elöl es odatereljen egy elö csaj ele.
Nem kell a jopofizas es a "kerlek ne pontozzatok le, mert nem tehet rola", inkabb emeld fel a segged es menjel el emberekkel talalkozni!
Vagy C++-ban irjam ezt le neked, hogy megertsd?
Inkább filozófia értelembe véve értendő a kérdés felvetés.
Tehát így megtermékenyülhetne elméleti síkon általam olyan nőszemély is, aki a való életbe nem akarna tőlem semmit se bottal se piszkálna.
Szemétség úgy értendő, hogy ha kiderülne, hogy ki a donor(ha ha én vagyok). Nő esetleg úgy érezné jaj ne fúj, a szemét kijátszotta a rendszert és így továbbörökítette "díjnyertes" génjeit.
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy tartod az oldal színvnalát IQ szintben. Mármint, ne érts félre, biztos szétaláznál egy fizika-teszten, DE azon kívül mit tanultál az életben?!
Akinek ilyen felmerül a fejében, hogy ez micsoda gonosz dolog és neki meg milyen jó... Édesistenem.
Csak azt remélem, hogy érzed, hogy nem vagy komplett...
"Mármint, ne érts félre, biztos szétaláznál egy fizika-teszten, DE azon kívül mit tanultál az életben?!"
Ez egyáltalán nem biztos, én csak annyit állítottam, hogy lehet, hogy nekem könnyebb lenne egy részecskefizika Phd-t összehozni, mint egy randit, ez nem jelenti azt, hogy értenék a fizikához sőt igazság szerint kifejezetten nehéznek találom felfogni az egyenletek jelentését és a mögöttük rejlő matekot.
Mit tanultam?
Tanultam személygépjárművet vezetni. Tanultam nyelveket.
Tanultam gyümölcsfákat nemesíteni is. Mindig tanulok valami újat.
Mindenesetre köszönöm megtisztelő kommentjét.
Abban is igaza lehet, hogy ez senkit se érdekelne különösebben, mármint, hogy adott helyen ki a donor.
Lehet, hogy olyan lenne, mint az éhségsztrájkolók esete a milliárdosok ellen.
Bőven fiatalabb vagyok nálad, szóval inkább hagyjuk a tegező viszonyt, még ha komment is csak. Én úgy értettem, hogy amit te tanultál oly sok évig, az dícséretre méltó.
De, semmilyen életrevalóságot nem fedeztem fel a kommentjeidben, a kérdésed pedig azt a képet mutatja számomra, hogy gyerekes a gondolkodásod, hiába értesz azokhoz az dolgokhoz, amiket felsoroltál.
Arra a kérdésre pedig még nem feleltél korábban sem, hogy próbáltál-e egyáltalán lányokkal ismerkedni, vagy a gép előtt éled az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!