Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok? Ezt nagy szemétség lenne megtenni?
Tetszik egy lány,mi több szerelmes vagyok belé.Külsőre ő a legtökéletesebb számomra.Alacsony,teltkarcsú,rejtélyes barna szemei,szép ajkai,gyönyörű arca van.De belsőre rendkívül távol állunk egymástól.Én gyakorlatias vagyok,realista,kicsit lobbanékony ő álmodozó,és rendkívül csöndes.Nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon,más az érdeklődésünk,beszélgetni se nagyon tudunk.Úgy érzem szerelmes vagyok bele,de a hallgatagságát és az egész jellemét nem tudnám hosszú táon elviselni.Ez normális?
De van egy másik lány,aki tetszetős külsőre,és nagyon jól el tudok vele beszélgetni,viccelődni.Nem vagyok bele szerelmes,de jól érzem vele magam.Szemétség lenne vele úgy összejönni,hogy nem vagyok bele szerelmes? Attól félek így is csak folyton az első lány járna a fejemben.
17/F
Nem vagy szerelmes bele.
Ha nem tetszik a jelleme, akkor ő maga sem tetszik.
Csak egy része.:)
A második lány pedig a barátod egyelőre.
Ismerkedjetek, és ha megtetszik, akkor kezdjetek el járni.
Addig, amig nem mint nőhöz vonzódol hozzá, valóban butaság férfi-nő kapcsolatot csinálni ebből.
Akkor csak az 1. lány külsejébe vagy szerelmes, nem?
Ilyen erővel megpróbálhatnád a 2. lánnyal is, de ha nem tudod kiverni a fejedből az elsőt (és ezt csakis te tudhatod helyesen megítélni), akkor inkább hanyagold valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!