Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg akkora szemétség elvárni egy lánytól, hogy legyen szép?
Figyelt kérdés
A szépet nem úgy értem,hogy legyen Angelina Jolie..
De ne legyen kövér.Legyen ápolt,igényes,törődjön magával.Milliónyi smink,fodrász,sportlehetőség között ez szerintem nem annyira nehéz..
De akkor miért gyűlölködnek a lányok arra a pasira,akinek vannak külső igényei? Ilyenkor mindig rávágják,hogy persze,csak r*bancok kellenek nektek.Nem értem,csakis egy r*banc lehet szép,igényes? Ja és persze a masszív elvárások ott vannak a lányoknál is..
2012. nov. 28. 22:04
1/22 anonim válasza:
A pasik miért k*rvázzák a lányokat, ha fontos nekik a külső? Egyébként meg nincs ezzel probléma, mindenkinek vannak elvárásai, de a szépség belülről fakad. Lehet valakinek a külsője hú de arányos és jó, ha belsőleg egy bunkó, akár lány, akár fiú. De egyetértek veled egy bizonyos szinten, lányként.
2/22 anonim válasza:
Irreális követelményeket nem szabad támasztani.
Azt nem lehet elvárni senkitől, hogy olyannal jöjjön össze, akihez nem vonzódik. Abból nem lesz semmi, vagy csak végig nyögvenyelős kapcsolat (teher).
3/22 anonim válasza:
nem szemétség, sőt alapkövetelmény, hogy a lány adjon magára, természetesen a körülményekhez képest. ha mondjuk nem tudja magának anyagilag a sminket meg a tököm tudja miket, attól még lehet ápolt és tiszta
4/22 anonim válasza:
Elvárni tényleg az, főleg ha valaki nem szép. De az már egyáltalán nem szemétség, hogy valaki olyat választ, aki az ízlésének megfelelő. Pl. ne legyen a lány kövér, ne legyen a srác vékony, vagy kinek-kinek ízlése szerint. Aztán vagy sikerül olyat találni, aki megfelel az elvárásnak, vagy nem. Ha nem, akkor így jártál.
5/22 anonim válasza:
Miért akarsz bárkit is átalakítani a magad képére? Válassz olyant aki neked megfelelő! Ja? lehet, hogy azoknak meg Te nem kellesz?
6/22 A kérdező kommentje:
Senkit se akarok átalakítani.
2012. nov. 28. 22:12
7/22 anonim válasza:
Nem. Természetes, hogy elvárják tőlem, hogy szép legyek. De cserébe én is elvárom, hogy a fiú legyen jóképű. Erre jön a nyafogás, hogy a lányoknak csak a cicafiúk kellenek. De manapság szerintem teljesen normális, hogy mindenki kb. a saját szintjének megfelelő emberrel jár, mind belsőre, és igen, külsőre is. Persze a pakliban benne van, hogy mindenkinek más az ízlése, mások az elvárásai. De mindenkinek számít a külső, a kérdés, hogy milyen mértékben, és mennyire engedheti meg az illető magának, hogy ez alapján szelektáljon.
8/22 A kérdező kommentje:
Jellemző ez a fajta válasz 73%-os..azt se tudod kicsoda a kérdező,de már bep*fázol:)
2012. nov. 28. 22:14
9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többieknek.
2012. nov. 28. 22:15
10/22 anonim válasza:
Én úgy gondolom, ha valaki szép, az elvárhatja,
Én is csak azzal ismerkednék ilyen téren, aki nekem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!