Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg akkora szemétség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg akkora szemétség elvárni egy lánytól, hogy legyen szép?

Figyelt kérdés

A szépet nem úgy értem,hogy legyen Angelina Jolie..

De ne legyen kövér.Legyen ápolt,igényes,törődjön magával.Milliónyi smink,fodrász,sportlehetőség között ez szerintem nem annyira nehéz..

De akkor miért gyűlölködnek a lányok arra a pasira,akinek vannak külső igényei? Ilyenkor mindig rávágják,hogy persze,csak r*bancok kellenek nektek.Nem értem,csakis egy r*banc lehet szép,igényes? Ja és persze a masszív elvárások ott vannak a lányoknál is..

2012. nov. 28. 22:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
A pasik miért k*rvázzák a lányokat, ha fontos nekik a külső? Egyébként meg nincs ezzel probléma, mindenkinek vannak elvárásai, de a szépség belülről fakad. Lehet valakinek a külsője hú de arányos és jó, ha belsőleg egy bunkó, akár lány, akár fiú. De egyetértek veled egy bizonyos szinten, lányként.
2012. nov. 28. 22:07
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Irreális követelményeket nem szabad támasztani.

Azt nem lehet elvárni senkitől, hogy olyannal jöjjön össze, akihez nem vonzódik. Abból nem lesz semmi, vagy csak végig nyögvenyelős kapcsolat (teher).

2012. nov. 28. 22:07
 3/22 anonim ***** válasza:
nem szemétség, sőt alapkövetelmény, hogy a lány adjon magára, természetesen a körülményekhez képest. ha mondjuk nem tudja magának anyagilag a sminket meg a tököm tudja miket, attól még lehet ápolt és tiszta
2012. nov. 28. 22:08
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Elvárni tényleg az, főleg ha valaki nem szép. De az már egyáltalán nem szemétség, hogy valaki olyat választ, aki az ízlésének megfelelő. Pl. ne legyen a lány kövér, ne legyen a srác vékony, vagy kinek-kinek ízlése szerint. Aztán vagy sikerül olyat találni, aki megfelel az elvárásnak, vagy nem. Ha nem, akkor így jártál.
2012. nov. 28. 22:08
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarsz bárkit is átalakítani a magad képére? Válassz olyant aki neked megfelelő! Ja? lehet, hogy azoknak meg Te nem kellesz?
2012. nov. 28. 22:10
 6/22 A kérdező kommentje:
Senkit se akarok átalakítani.
2012. nov. 28. 22:12
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Természetes, hogy elvárják tőlem, hogy szép legyek. De cserébe én is elvárom, hogy a fiú legyen jóképű. Erre jön a nyafogás, hogy a lányoknak csak a cicafiúk kellenek. De manapság szerintem teljesen normális, hogy mindenki kb. a saját szintjének megfelelő emberrel jár, mind belsőre, és igen, külsőre is. Persze a pakliban benne van, hogy mindenkinek más az ízlése, mások az elvárásai. De mindenkinek számít a külső, a kérdés, hogy milyen mértékben, és mennyire engedheti meg az illető magának, hogy ez alapján szelektáljon.
2012. nov. 28. 22:13
 8/22 A kérdező kommentje:
Jellemző ez a fajta válasz 73%-os..azt se tudod kicsoda a kérdező,de már bep*fázol:)
2012. nov. 28. 22:14
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többieknek.
2012. nov. 28. 22:15
 10/22 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, ha valaki szép, az elvárhatja,

Én is csak azzal ismerkednék ilyen téren, aki nekem tetszik.

2012. nov. 28. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!