Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg akkora szemétség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg akkora szemétség elvárni egy lánytól, hogy legyen szép?

Figyelt kérdés

A szépet nem úgy értem,hogy legyen Angelina Jolie..

De ne legyen kövér.Legyen ápolt,igényes,törődjön magával.Milliónyi smink,fodrász,sportlehetőség között ez szerintem nem annyira nehéz..

De akkor miért gyűlölködnek a lányok arra a pasira,akinek vannak külső igényei? Ilyenkor mindig rávágják,hogy persze,csak r*bancok kellenek nektek.Nem értem,csakis egy r*banc lehet szép,igényes? Ja és persze a masszív elvárások ott vannak a lányoknál is..

2012. nov. 28. 22:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
13:10 es a sportolásról annyit, hogy ahhoz nem kell pénz, nemcsak edzőterembe lehet sportolni hanem pl futni hasonlók.Az hogy nincs szükség rá mert vékony vagyok az nem jelent semmit az emberek 70%ának ez itthon a mentalítása leginkább a nőknek. á minek sportolni, nincs pénzem, meg vékony vagyok meg hasonlóak.Csakhogy a sport igen sokat dob egy alakon még a vékonyon is, s bizony meg is nézik a férfiak a formás nőket, az nem elég hogy vékony valaki s ezért nem kell sportolni,arról nem is beszélve hogy meghálálja a test a szervezet mert 40évesen is a több év testmozgástól is a test nézhet ki 20nak. s ez nem pénz kérdése, csupán idő és szorgalom meg igényesség magamra nézve.
2012. nov. 29. 16:59
 22/22 anonim ***** válasza:

Most biztosan le leszek pontozva, de annyira nem hat meg.

Ti, férfiak elvárjátok a nőtől, hogy legyen vékony, modellalkat, hibátlan sminkkel, makulátlan arcbőrrel, a frizura pedig még ébredéskor is tökéletes legyen ám!!! Miközben ti pocakot eresztetek, hagyjátok lógni az orrszőrötöket és egyebek. Úgy gondoljátok, hogy a jó külső a nők feladata. Ez így elég gáz.

Írja például a kedves kérdezőnk, hogy "Milliónyi smink,fodrász,sportlehetőség között ez szerintem nem annyira nehéz." Aha. És mi van akkor, ha ezeket a nő nem engedheti meg magának anyagilag? A sport más, mert pl. a séta, a kocogás vagy az otthoni torna ingyen van, de pl. fodrászhoz, kozmetikushoz járni nem mindig van pénze az embernek. A ruhákról meg az egyéb dolgokról nem beszélve...

Ezek szerint az nem is lehet szép és kívánatos nő, aki pl. nem festi magát és nem jár fodrászhoz? Az már egy rakás szar? Én sem járok fodrászhoz, elég, ha a hajamat megmosom háromnaponta, magamnak festem és vágom a töredezett végeket. Nem nagyon sminkelem magam, maximum egy kis szájfényt és szempillaspirált teszek fel. Mégis folyamatosan kapom a bókokat...és barátom is van, akit nem érdekli, hogy éppen ki vagyok-e sminkelve vagy sem.

27N

2012. dec. 22. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!