Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most tényleg akkora szemétség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg akkora szemétség elvárni egy lánytól, hogy legyen szép?

Figyelt kérdés

A szépet nem úgy értem,hogy legyen Angelina Jolie..

De ne legyen kövér.Legyen ápolt,igényes,törődjön magával.Milliónyi smink,fodrász,sportlehetőség között ez szerintem nem annyira nehéz..

De akkor miért gyűlölködnek a lányok arra a pasira,akinek vannak külső igényei? Ilyenkor mindig rávágják,hogy persze,csak r*bancok kellenek nektek.Nem értem,csakis egy r*banc lehet szép,igényes? Ja és persze a masszív elvárások ott vannak a lányoknál is..

2012. nov. 28. 22:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
engem is leribancoznak mert adok magamra pedig nem vagyok az.. épp azt veszem észre hogy sok pasinak nincsenek ilyen elvárásai csak csaj legyen ...
2012. nov. 28. 22:22
 12/22 anonim ***** válasza:
a legtöbb igénytelen bunkó pasi miatt
2012. nov. 28. 22:26
 13/22 Beviz Elek ***** válasza:

5/12

Randa vagy és azért érint így a téma?

Nem, nem szemétség amúgy! Nincs ezzel semmi probléma. Ha valakinek (pl nekem) számít, akkor eszerint kell választani. Ilyen egyszerű :)

2012. nov. 28. 22:30
 14/22 anonim ***** válasza:
Mi alapján lehet brlőni, h. mennyire szép lányra pályázhatok? Egy palvin barbit vagy egy szabó erikát simán el tudnék képzelni magam mellé, de azt tudom, h. nem vagyok egy brad pitt, de mondjuk vilmos herceg "szépségszintjét" megütöm.
2012. nov. 28. 22:37
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

Figyelj ide Te kis buta kérdező!

Ha azt akarod, hogy csak azok válaszoljanak neked, akik ismernek, azt légyszíves írd oda a kérdésedhez. Azután ha nem tetszik a válasz,mert nem azt írják, amit hallani szeretnél, nem tisztességes letromfolni.

Üdv 73%

2012. nov. 28. 22:38
 16/22 A kérdező kommentje:

Csak az a bajom hogy valótlanságokat írsz:)

A magánéletem nem volt a kérdés része.

2012. nov. 28. 22:48
 17/22 anonim ***** válasza:
A szépség relatív! És a szépséghez nem kell milliónyi smink meg egyebek! Képzeld, van aki nem tudja megfizetni, az akkor már nem is lehet sose szép? :) Miért elvárás ez nektek? Mindenki szép a maga módján. Kérdés, hogy talál-e olyat idővel, akinek pont az tetszik meg benne!
2012. nov. 29. 01:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Igen, csak nem a női nemet hívják a szebbik nemnek? Elnézve a mai tizen-, és huszonéves kategóriát, kétségeim vannak.

Tornacsuka, köpködés, lenyalt haj (gusztustalanul hátrafogott, szinte rátapad a fejére, mint vaami második bőr, a hajgumis csajokat amúgy sem kedvelem). Szégyen csajok. Adjatok magatokra picit!

2012. nov. 29. 08:28
 19/22 anonim ***** válasza:

szerintem a sminkelés teljesen nem függ össze a szépséggel!!

persze szebb úgy egy lány,de gondold már el jársz egy lánnyal aki mindig full sminkbe van és lemossa este, te meg infarktust kapsz milyen csúnya, nézz körül a neten e téren és meg fogsz lepődni,a sminkelést egyfajta photoshop :D

én pl 20 évesen nem sminkelem magam csak szempillaspirál és természetesen korrektor az arc hibákra (pl patti),de ennyi..

amúgy sem egészséges a sok festék az arcbőrnek!

sport lehetőség na ez is olyan,hogy vagy megtudod fizetni vagy nem ,meg van e rá szükséged vagy nem.

én nem sportolok,mert vékony vagyok,de amúgy se lenne pénzem kondi terembe járni!

de ápolt vagyok, a hajam mindig szép és fényes (sokan dicsérik,fiúk is!!)

normálisan öltözködök,az mellékes,hogy nem vagyok egy szuper modell kinézetű ,de a csúnyának sem mondanám magam! átlagos vagyok :)

2012. nov. 29. 13:10
 20/22 anonim ***** válasza:
A vékony és a sportos nem ugyanaz. Meg a konditerem és asport sem ugyanaz. Sajnos keverik ezeket a fogalmakat.
2012. nov. 29. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!