Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg akkora szemétség elvárni egy lánytól, hogy legyen szép?
A szépet nem úgy értem,hogy legyen Angelina Jolie..
De ne legyen kövér.Legyen ápolt,igényes,törődjön magával.Milliónyi smink,fodrász,sportlehetőség között ez szerintem nem annyira nehéz..
De akkor miért gyűlölködnek a lányok arra a pasira,akinek vannak külső igényei? Ilyenkor mindig rávágják,hogy persze,csak r*bancok kellenek nektek.Nem értem,csakis egy r*banc lehet szép,igényes? Ja és persze a masszív elvárások ott vannak a lányoknál is..
5/12
Randa vagy és azért érint így a téma?
Nem, nem szemétség amúgy! Nincs ezzel semmi probléma. Ha valakinek (pl nekem) számít, akkor eszerint kell választani. Ilyen egyszerű :)
Figyelj ide Te kis buta kérdező!
Ha azt akarod, hogy csak azok válaszoljanak neked, akik ismernek, azt légyszíves írd oda a kérdésedhez. Azután ha nem tetszik a válasz,mert nem azt írják, amit hallani szeretnél, nem tisztességes letromfolni.
Üdv 73%
Csak az a bajom hogy valótlanságokat írsz:)
A magánéletem nem volt a kérdés része.
Igen, csak nem a női nemet hívják a szebbik nemnek? Elnézve a mai tizen-, és huszonéves kategóriát, kétségeim vannak.
Tornacsuka, köpködés, lenyalt haj (gusztustalanul hátrafogott, szinte rátapad a fejére, mint vaami második bőr, a hajgumis csajokat amúgy sem kedvelem). Szégyen csajok. Adjatok magatokra picit!
szerintem a sminkelés teljesen nem függ össze a szépséggel!!
persze szebb úgy egy lány,de gondold már el jársz egy lánnyal aki mindig full sminkbe van és lemossa este, te meg infarktust kapsz milyen csúnya, nézz körül a neten e téren és meg fogsz lepődni,a sminkelést egyfajta photoshop :D
én pl 20 évesen nem sminkelem magam csak szempillaspirál és természetesen korrektor az arc hibákra (pl patti),de ennyi..
amúgy sem egészséges a sok festék az arcbőrnek!
sport lehetőség na ez is olyan,hogy vagy megtudod fizetni vagy nem ,meg van e rá szükséged vagy nem.
én nem sportolok,mert vékony vagyok,de amúgy se lenne pénzem kondi terembe járni!
de ápolt vagyok, a hajam mindig szép és fényes (sokan dicsérik,fiúk is!!)
normálisan öltözködök,az mellékes,hogy nem vagyok egy szuper modell kinézetű ,de a csúnyának sem mondanám magam! átlagos vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!