Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagy szemétség lenne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagy szemétség lenne?

Figyelt kérdés

Lassan 25 leszek és még soha nem voltam randin se, mert nem jövök be a lányoknak, de mindig is szerettem volna családot és gyerekeket.

Ebből talán a gyerek össze jöhet, ha mintát adnék egy sperma bankba. Így tudtuk nélkül megtermékenyíthetnék nőket.(Ha ha ördögien gonosz, egyben zseniális és briliáns terv.) Valószínűleg jó eséllyel indulnék, mert sportolok nem dohányzok, nem fogyasztok alkoholt és felsőfokú végzettségem lesz, az iq és pszichológia teszteket pedig könnyű kijátszani.

2013. ápr. 12. 10:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

ennyire hülye.

szimpla idiótaság, amit csinálnál, akár zokniba is verhetnéd, kb annyi lenne az eredménye a dolognak.

az, hogy nem tudsz összehozni egy épképzláb kapcsolatot valszeg a hozzáállásod miatt lehet.

2013. ápr. 12. 11:28
 12/27 anonim ***** válasza:

Szerintem te okos azért nem lehetsz, de hülye sem. Szimplán átlagos vagy biztos...csak magadról hiszed ezt az okosságot, h legalább ebben jó vagy... ha az élet más területein nem tudsz produkálni.

De ezek a gondolatok amiket itt végig leírtál nem arra utal, h 100as lennél. Sajnálom h ezt kell írnom, de van egy kis zizi a gondolataidban... Egyébként elméletileg kis időn belül a donorok neveit kötelező lesz kiadni annak aki tőled lenne...ez meg gondolom már így gáz is neked. (egy végzett viselkedéskutató voltam)

2013. ápr. 12. 11:44
 13/27 anonim ***** válasza:

"Mellesleg azt hiszem a randi nem az én asztalom, nekem könnyebb összehozni egy részecskefizika Phd-t mint elérni, hogy egy lány eljöjjön velem teázni."

Ertem en, kocka vagy es büszke vagy. Ezzel semmi baj nincsen, sok csajnak bejön egy ilyen pasi.

Csak meg egy kerdes:

Hany ev kemeny tanulas, ejszakazas es elb@szott egyenlet kellett ahhoz, hogy eljussal arra a szintre, hogy Phd-zzal? Vagy ugy születtel, hogy elsö szavad Kvantummechanika volt?

Masik kerdes:

Hany PERC eröbefektetes van jelenleg a hatad mögött csajozasban? Vagy azt hiszed mindenkinek akinek csaja van, az igy született?

Belegondolva csak nekem evek tapasztalata, temerdek randi, temerdek csaj-beszelgetes, lanyok kiismerese, ezer vita es millio kis dolog kellett, hogy most harmonikus kapcsolatba eljek, mert nem megy elsöre. De meg igy is sokkal egyszerübb mint egy Diploma, mert valahogy nincsenek korlatok, jatekszabalyok es ugy alakitod az egeszet ahogy neked tetszik.

Lehet elsöre nem jön össze egy randi, de minden egyes beszelgetesböl es "nem"-böl annyit lehet tanulni, hogy nagyon hamar rahangolodsz kit hogyan mikor kell elhivni, hogy el is jöjjön.

De ne is randival kezdjel, mert hiaba akarsz futni, ha jarni nem tudsz. Neked is Newton törvenyeivel kellett kezdened. Menjel oda az egyetemen lanyokhoz es csak beszelgess velük 2 percet.

Ismerkedj meg nehannyal, legalabb keresztnev alapig. Persze lehet keves van a tanszeken, de akkor probalkozz vegyes egyetemi helyen ahol vannak. Csak szolitsd le, kerj eligazitast, mondj valami szepet vagy vicceset es legyen ennyi. Tanulj meg lanyokkal tarsalogni BARMIRÖL!

Ha ez mar jol megy, csak 1 lepes a randi.

2013. ápr. 12. 11:48
 14/27 A kérdező kommentje:

"Csak meg egy kerdes:

Hany ev kemeny tanulas, ejszakazas es elb@szott egyenlet kellett ahhoz, hogy eljussal arra a szintre, hogy Phd-zzal? Vagy ugy születtel, hogy elsö szavad Kvantummechanika volt?"

Egy átlagos embernek kb 8-10 év 3 év Bsc 2 év Msc és a doktori olyan 3-5 év között szokott összejönni. Persze ez egy életre szóló hivatás lenne.

2013. ápr. 12. 12:01
 15/27 A kérdező kommentje:
Szemétséget úgy értem, hogy valószínűleg ott megfelelnék, mint donor, mert ott elsősorban az egészségügyi szempontok szerint válogatnak. Amennyiben jól tudom, akkor anonim is a dolog. A nő aki kapná az anyagot és megtudná, hogy tőlem van és nem egy jóképű hírességtől akivel szívesen randizna. Akkor nem csinálna ijedtében így, hogy ÁÁÁÁÁ te jó ég Neeeee!! Szóval a szemétséget úgy értem, hogy így olyan embertől kapna spermiumot akit amúgy bottal sem piszkálna. (persze lehet, hogy valójában őket nem érdekelné, csak egy ép és egészséges gyermeket szeretne aki oda megy.)
2013. ápr. 12. 12:08
 16/27 anonim ***** válasza:

Ugy latom hiaba irtam fel oldalt, szarkazmus nem megy at. Sheldon?

En is diplomas vagyok, gondoltam igy felfogod a mondanivalomat, nem konkret kiszamitast kertem. Meg a vegen elkezdesz derivalni itt nekem. Mindegy, sok sikert mindenhez, csak legyszi ne probald elb@szni valakinek az eletet 1-1 "brillians tervvel".

2013. ápr. 12. 12:19
 17/27 Noydra ***** válasza:

Nálad nagyobb gyógyegeret sem mostanában láttam. Hatalmas.:D

Büszke vagy rá, egy "fél-Einstein" vagy, de közöd sincs máshoz az életben..?

2013. ápr. 12. 12:24
 18/27 A kérdező kommentje:

Begin off

{ Megkérek mindenkit, aki itt pontoz, hogy csak zöld kezeket adjatok, mert engem nem sértenek a válaszok és én mindenkinek zöld kezet nyomtam, hogy Healeljem a százalékokat mindenhol csak pusztítjátok így mindenki konvergál a nulla felé és ez nem jó. Engem is levittek más kérdéseknél 82-re pedig egész sokáig voltam 100% és az annyira jó volt ( igaz utána szórakoztam egy keveset)

} End Off

Begin On

2013. ápr. 12. 13:28
 19/27 anonim ***** válasza:

előző írására a kérdezőnek:

kedvesség MUTATÁS, maximális önbizalom MUTATÁS, és tudással való KÉRKEDÉS

ugye tudod ezekenke a hangsúlyozása, mit jelentenek, ha már annyira jó pszichológiai képességeid vannak, h kijátszól bármit...

2013. ápr. 12. 14:31
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem szoktam kérkedni semmivel sem. Azt hiszem ez messzire vinne ennek taglalása. Alapvetően amit hiányolok ilyen téren a mai emberektől az a kölcsönös tisztelet és őszinteség...
2013. ápr. 12. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!