Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szép csaj, akinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép csaj, akinek nincs önbizalma, folyton azt gondolja a felé közeledő helyes pasikról, hogy csak szexelni akarnak?

Figyelt kérdés
Mert ha igen, akkor halálra vagyok ítélve++++!+

2013. ápr. 11. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha azt nézzük senki se azért közeledik a másikhoz, mert nem akar testi kapcsolatot. Lehet szépíteni, de megtörténik a csoda és ztán jöhetnek a kérdések, hogy "terhes vagyok?". Nehéz azt mondani, hogy valaki nem azért nyomul. Főleg, hogy nincs senkinek a homlokára írva:) A gondolatoddal nincs baj, de próblj meg kisebb önbizalmat növelni magadban. Egyszer jön egy pasi aki komolyan érdeklődik irántad és lehet nem adsz neki esélyt, mert nem bízol benne. Legyél laza.
2013. ápr. 11. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:

ha így gondolkozol egyenesen bevonzod azokat a csávókat akik csak szexet akarnak.

miért nincs önbizalmad? nem gondolod hogy ezen változtatni kéne?

miért baj ha csak szexelni akar? miért vagy halálra ítélve?

16/F

2013. ápr. 11. 20:34
 3/11 A kérdező kommentje:

most ez mi? Több levelet is kaptam, mondván én vagyok a csaj és biztos találok olyan pasit...

Én vagyok a pasi.

És tetszik egy csaj aki nagyon szép, de ezt nem tudja magáról. És igazából azt gondolja hogy mindenki csak megdugni akarja. A szívét is valami kőburkolat veszi körül. Igazából nagyon lobbanékony a lány, főleg ha pasikról van szó. De én látom rajta hogy szíve mélyén kedves aranyos személy, aki nagyon tudna szeretni.

Hogyan lehetne megpuhítani? Én személy szerint többre értékelném mint egy sima lyukat.

2013. ápr. 11. 20:39
 4/11 anonim ***** válasza:

hát akkor te csak egy barát vagy neki

esélytelen hogy legyen valami köztetek

a barátja maradhatsz,de keress mást

2013. ápr. 11. 20:41
 5/11 anonim válasza:
Szerintem beszélgess vele, hívd el valahová, hogy lássa, hogy komoly kapcsolatot szeretnél vele.Hidd el minden nő szívét meg lehet hódítani.
2013. ápr. 11. 20:42
 6/11 anonim ***** válasza:

3

azért nem értettem tisztán a problémád :DD

próbálj meg felépíteni egy komfortot kettőtök között.

kérdez töle személyes kérdéseket (ne olyat hogy mikor jött meg neki először....)

de ne túl sokat ne vidd túlzásba. amúgy meg akármennyire is bizalmatlan a lány ha jól csinálod össze fog jönni :))

16/F

2013. ápr. 11. 20:45
 7/11 A kérdező kommentje:
De nem jön el sehova, meg senkivel. Egyszerűen fél hogy mindenki csak megdugni akarja, meg hogy megerőszakolja meg ilyenek.
2013. ápr. 11. 20:45
 8/11 anonim válasza:
Hát az ilyen már beteges. :/
2013. ápr. 11. 20:53
 9/11 A kérdező kommentje:
igen az! De mint mondom úgy érzem hogy nagyon tudna szeretni (nem feltétlen engem), de szinte biztosra veszem hogy tele van érzelemmel.
2013. ápr. 11. 21:02
 10/11 anonim válasza:
Akkor meg sok-sok időre, és odafigyelésre van szüksége
2013. ápr. 11. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!