Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép csaj, akinek nincs önbizalma, folyton azt gondolja a felé közeledő helyes pasikról, hogy csak szexelni akarnak?
ha így gondolkozol egyenesen bevonzod azokat a csávókat akik csak szexet akarnak.
miért nincs önbizalmad? nem gondolod hogy ezen változtatni kéne?
miért baj ha csak szexelni akar? miért vagy halálra ítélve?
16/F
most ez mi? Több levelet is kaptam, mondván én vagyok a csaj és biztos találok olyan pasit...
Én vagyok a pasi.
És tetszik egy csaj aki nagyon szép, de ezt nem tudja magáról. És igazából azt gondolja hogy mindenki csak megdugni akarja. A szívét is valami kőburkolat veszi körül. Igazából nagyon lobbanékony a lány, főleg ha pasikról van szó. De én látom rajta hogy szíve mélyén kedves aranyos személy, aki nagyon tudna szeretni.
Hogyan lehetne megpuhítani? Én személy szerint többre értékelném mint egy sima lyukat.
hát akkor te csak egy barát vagy neki
esélytelen hogy legyen valami köztetek
a barátja maradhatsz,de keress mást
3
azért nem értettem tisztán a problémád :DD
próbálj meg felépíteni egy komfortot kettőtök között.
kérdez töle személyes kérdéseket (ne olyat hogy mikor jött meg neki először....)
de ne túl sokat ne vidd túlzásba. amúgy meg akármennyire is bizalmatlan a lány ha jól csinálod össze fog jönni :))
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!