Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arról szeretnék kérdezni, hogy járok egy fiúval, aki nagyon helyes, cuki és egy évvel fiatalabb nálam.. és nagyon cukiii♥ Ő: Milyen palacsintát egyek? Kakaóst vagy nutellást? Én:Nemtudom Ő:Melyik édessebb? Én: nutella? Ő: Nem. Mert teee
Figyelt kérdés
.......Nagyon aranyos gesztusai vannak,amikor meglát mosolyog és mindig köszön...:P
Mindig odaírja a képeimhez hogy "széépvagy" hát igen sokan mondták már..de szerintem van nálam 100szor szebb csaj!!Na mind1..szeretném neki magamat adni.Nektek mi a véleményetek??
2013. márc. 12. 17:35
1/15 okoska31 válasza:
az, hogy egyél túrós palacsintát... esetleg mézeset.
2/15 anonim válasza:
xDD jót röhögtem. Hány évesek vagytok?
3/15 okoska31 válasza:
kiegészítés: mert ha ilyen duma után erre a kérdésre jutottál, akkor még a palacsinta nyújtotta élvezet legyen a max...
6/15 A kérdező kommentje:
nem KAMU...bemásolhatnám a facebook üzenetemből!!
2013. márc. 12. 17:38
7/15 anonim válasza:
másold nyugodtan, de ami biztos hogy te vagy a fiú...ez 99%
8/15 anonim válasza:
Kakaós-tejfölös, nutellás-banános, nutellás-túrós! Nyami! :P
Eddig nem magadat adtad??? :O
De butus vagy! :/ Szerintem így kellett volna az elejétől! :)
9/15 A kérdező kommentje:
de magamat adtam..és most is!!Csak az a baj...hogy nemtudok fiúval normálisan beszélni-.-"
2013. márc. 12. 17:41
10/15 anonim válasza:
Zavarban vagy mellette? Az nem baj ám! :)
Majd elmúlik... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!