Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a viselkedés egy tanárnál?
Háááát, ez a magánórás beszólása a kacér vigyorral nem azt mutatja, hogy zárkózott lenne, sőőt, ez a kis simi pedig csak megerősíti a dolgokat.
Biztos tetszel neki. 31 éves pasi hozzád marha idős, de még egyáltalán nem biztos ebben a korban, hogy egy benőtt fejelágyú komoly felnőtt, főleg ha még se kutyája, se macskája.
Szóval jobb, ha megtartod vele a 3 lépés távolságot és a tanár-diák viszonyt, és nem álmodozol, meg nem mész bele a pasi-csaj játékba.
1. Neked is rossz lenne, ha bármi is kialakulna, nem vagy te még felkészülve egy 31 éves férfi szerelmére, hogy egyáltalán kezeld a szitut, és ahogy mások is mondják, még jópár évig sok kellemetlenséged lehet ebből.
2. Őneki meg totál gáz az egész, és azon kívül, hogy kirúghatják, ha csak a híre elterjed bárminek (még ha nem is igaz a hír akkor is), komolyan megütheti a bokáját ha itt bármi bűncselekménynek számító dolog történik. Még egy ártatlan pusziból vagy csókból is baj lehetne.
Szal ne találkozz vele sulin kívül, meg a teremben se maradj vele egyedül!
én 17. szülinapom előtt vesztettem el egy 32 éves pasival...egyáltalán nem volt pedofil, sőt, ő gyerekesebb volt, mint én...valszeg azért tetszettem meg neki, mert nagyon komoly voltam..én meg épp azért hagytam el, mert túl gyerekes volt... szóval a korral nincs baj, nem a kortól függ egy ember érzelmi/értelmi szintje....de így, hogy tanár... tényleg megütheti a bokáját... szerintem térjetek vissza rá, hogyha elballagtál(feltéve, h neked is tetszik)... bár, ha ügyesek vagytok,nem törvényszerű,hogy kiderüljön, nekem is volt egy tanárom, aki együtt volt titokban egy diákjával...mi tudtuk is, de nem köptük be, mert nagyon kedveltük és ismertük a "szerelem" kialakulásának hátterét is...
lehet, le leszek pontozva, de én örültem volna neki, ha az egyik,akkor 30 éves tanárom felfigyel rám...azt jelentette volna számomra, hogy elég érett vagyok ahhoz,hogy felkeltsem a figyelmét, és ráadásul rettentően izgalmas lett volna számomra a tiltott gyümölcs...bár lehet, hogy ezek a dolgok nálam az apakomplexus miatt vannak... tinikoromban mindig a 30 fölöttiek jöttek be...
véletlen nem valamilyen péternek hívják? :D
és komolyan kérdezem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!