Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez a viselkedés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a viselkedés egy tanárnál?

Figyelt kérdés
Van egy tanárom, nekem filozófiát tanít és eddig folyton bámult. Járok hozzá filozófia fakt-ra, a végén mindig én maradok utolsónak, mire összepakolom a cuccaimat stb. Ma is így történt és ő elkezdi, hogy "Ha gondolod, tarthatnék neked magánórát"- és ezt ilyen kacér vigyorral. Ez most mi? Én így nem értettem..Tavaly még bele voltam esve, de rájöttem, hogy túl idős hozzám (én 15 vagyok, ő 31). Mindig velem foglalkozik, már voltunk együtt sörözni valahol, mert egy páran elmentünk egyik óra után és csomót beszélgettünk. Volt, mikor megsimította a kezem és nem tudom, számomra ez olyan fura. Meg múltkor mondta, hogy mennyire értelmes csajnak tart. Lehet, hogy csak kedves akar lenni, de amúgy egy tök zárkózott ember, szóval nem értem a viselkedését. Ti mit gondoltok erről?
2009. szept. 22. 21:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
* bocs, ilyen jeleket adott neki, mint a te tanárod neked
2009. szept. 23. 00:09
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Háááát, ez a magánórás beszólása a kacér vigyorral nem azt mutatja, hogy zárkózott lenne, sőőt, ez a kis simi pedig csak megerősíti a dolgokat.

Biztos tetszel neki. 31 éves pasi hozzád marha idős, de még egyáltalán nem biztos ebben a korban, hogy egy benőtt fejelágyú komoly felnőtt, főleg ha még se kutyája, se macskája.

Szóval jobb, ha megtartod vele a 3 lépés távolságot és a tanár-diák viszonyt, és nem álmodozol, meg nem mész bele a pasi-csaj játékba.

1. Neked is rossz lenne, ha bármi is kialakulna, nem vagy te még felkészülve egy 31 éves férfi szerelmére, hogy egyáltalán kezeld a szitut, és ahogy mások is mondják, még jópár évig sok kellemetlenséged lehet ebből.

2. Őneki meg totál gáz az egész, és azon kívül, hogy kirúghatják, ha csak a híre elterjed bárminek (még ha nem is igaz a hír akkor is), komolyan megütheti a bokáját ha itt bármi bűncselekménynek számító dolog történik. Még egy ártatlan pusziból vagy csókból is baj lehetne.

Szal ne találkozz vele sulin kívül, meg a teremben se maradj vele egyedül!

2009. szept. 23. 01:16
 13/20 anonim ***** válasza:
76%
Csak hülyéskedett valószínúleg. Jól túlreagáltad. Ha pedofil lenne simogatna stb.
2009. szept. 23. 06:40
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

én 17. szülinapom előtt vesztettem el egy 32 éves pasival...egyáltalán nem volt pedofil, sőt, ő gyerekesebb volt, mint én...valszeg azért tetszettem meg neki, mert nagyon komoly voltam..én meg épp azért hagytam el, mert túl gyerekes volt... szóval a korral nincs baj, nem a kortól függ egy ember érzelmi/értelmi szintje....de így, hogy tanár... tényleg megütheti a bokáját... szerintem térjetek vissza rá, hogyha elballagtál(feltéve, h neked is tetszik)... bár, ha ügyesek vagytok,nem törvényszerű,hogy kiderüljön, nekem is volt egy tanárom, aki együtt volt titokban egy diákjával...mi tudtuk is, de nem köptük be, mert nagyon kedveltük és ismertük a "szerelem" kialakulásának hátterét is...

lehet, le leszek pontozva, de én örültem volna neki, ha az egyik,akkor 30 éves tanárom felfigyel rám...azt jelentette volna számomra, hogy elég érett vagyok ahhoz,hogy felkeltsem a figyelmét, és ráadásul rettentően izgalmas lett volna számomra a tiltott gyümölcs...bár lehet, hogy ezek a dolgok nálam az apakomplexus miatt vannak... tinikoromban mindig a 30 fölöttiek jöttek be...

2009. szept. 23. 10:52
 15/20 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, csak túlkombinálod a dolgokat. Jó vagy a tantárgyából, ami ráadásul egy olyan tantárgy, amit a többség nem szeret. Arra nem gondoltál, hogy egyszerűen ezért közvetlenebb veled, mint másokkal?
2009. szept. 24. 19:46
 16/20 anonim ***** válasza:

véletlen nem valamilyen péternek hívják? :D

és komolyan kérdezem!

2009. szept. 27. 19:04
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Szólj valami tanárnak, ez nem normális.
2009. szept. 27. 19:08
 18/20 anonim válasza:
73%
Igazából ezt neked kéne tudni a viselkedéséből, mert lehet hogy tényleg tetszel neki, bár szerintem csak le akar fektetni. Vigyázz mit csinálsz, ne dőlj be az összes bóknál, és inkább kerüld el. Én a helyedben sörözni sem mentem volna el, lehet hogy ezt ő egyértelmű igennek vette.
2009. szept. 27. 19:23
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem Péternek hívják:) És én már nem is tudom. Igazából nem akarom túlreagálni, ezért nem is gondolkodom rajta annyit. Szerintem legjobb lesz, ha nem beszélgetek majd vele olyan bizalmasan és kész. Nekem nem tetszik már, csak furcsa, hogy velem teljesen máshogy viselkedik.
2009. szept. 27. 19:39
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Próbálj meg vele nem bizalmaskodni. Kicsit siess a pakolással, hogy ne te legyél az utolsó és elkerülöd azt a kacér mosolyt is. Tanár diák szerelemből még jó nem sült ki. Volt nekem is hogy tetszett tanár, de tudtam hogy reménytelen csak plátói volt. De kevés az a lány akinek egyszer sem tetszett volna egy idősebb fiú vagy éppen férfi. Fiatal vagy és kezded megismerni z életet. Az ilyen esetekkel vigyázz, de látom már te is rájöttél hogy kerülheted el. Ha nem hagy békén akkor jelezd felé hogy neked nem tetszik. De az fura hogy már söröztetek együtt. Tehát lehet hogy akaratlanul csináltad, de ő ezért lett merészebb. Úgy vette hogy vanb esélye lehet. Tarts vele egy bizonyos távolságot és nem lesz gond!
2009. szept. 29. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!