Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez a viselkedés egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez a viselkedés egy tanárnál?

Figyelt kérdés
Van egy tanárom, nekem filozófiát tanít és eddig folyton bámult. Járok hozzá filozófia fakt-ra, a végén mindig én maradok utolsónak, mire összepakolom a cuccaimat stb. Ma is így történt és ő elkezdi, hogy "Ha gondolod, tarthatnék neked magánórát"- és ezt ilyen kacér vigyorral. Ez most mi? Én így nem értettem..Tavaly még bele voltam esve, de rájöttem, hogy túl idős hozzám (én 15 vagyok, ő 31). Mindig velem foglalkozik, már voltunk együtt sörözni valahol, mert egy páran elmentünk egyik óra után és csomót beszélgettünk. Volt, mikor megsimította a kezem és nem tudom, számomra ez olyan fura. Meg múltkor mondta, hogy mennyire értelmes csajnak tart. Lehet, hogy csak kedves akar lenni, de amúgy egy tök zárkózott ember, szóval nem értem a viselkedését. Ti mit gondoltok erről?
2009. szept. 22. 21:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Az a kedvesség sem abban a tanárban van, szerintem egy pedofil. Vigyázz vele, fiatal vagy még, főleg hozzá
2009. szept. 22. 21:58
 2/20 anonim ***** válasza:
28%

Nehogymár egy 30 éves ember ne nézegesse meg a friss husit:D

A korodbeli lányok mellesleg eléggé tehetségesek, meg nem mondaná róluk az ember, hogy 14-15 évesek. Én (tanár-ismerősöm lévén) tudom, hogy főleg a kislányok kezdenek ki a tanárokkal:D És ők is emberek:)

2009. szept. 22. 22:04
 3/20 anonim ***** válasza:
70%

ha jó csaj miért ne ? legalább lenne egy gondviselöm a suliba aki elintézi egyéb dolgaim a suliba nah szoval amugy nem hiszem belemennék még akkro se ha jónő mert elitélnének téged is meg őt is ha meg kimondja akkor meg teh nem tudsz nemet mondani mert akkor lehet g*cizni fog vagy valami nem is tudom deh szerintem soha nem fogja kimondani

mondjuk az én suliba egy tanár járt a diákal de a tanár 27 a diák 19 szoval ott nicns nagyon nagy kor küülömbség és kib*szták a tanárt..

4/20 anonim ***** válasza:
94%
Ne játszd meg az ártatlant, te igenis aktívan flörtölsz ezzel a tanárral! Nem hihető, hogy nem érted, mi történik. Igaz ugyan, hogy ha bármi is történne, akkor azt főleg ő bánná, és az ő felelőssége, mert ő a felnőtt, neki KELLENE több eszének lenni. Ettől függetlenül te sem vagy ártatlan a dologban, jobb lenne, ha saját elhatározásból vetnél véget ennek a helyzetnek és nem akkor, amikor már esetleg elindul a szóbeszéd.
 5/20 anonim ***** válasza:
58%
lehet h csak kamu az egész, lehet h te is érted, csak véleményre vagy kíváncsi, esetleg megerősítésre, de légy óvatos azzal a pedoval!
2009. szept. 22. 22:09
 6/20 anonim ***** válasza:
59%
Nehogy elmenny akárhova is vele! Jézusom majd ha komolyan gondolja a dolgot akkor ha végeztél a sulival térjetek rá vissza. Mert ha nem jön be a dolog akkor állatira nagyon megütöd a bokádat. A suli végéig el fog kísérni amit most teszel és hát jobb úgy ülni szerintem végig az órákat hogy a tanár nem azon gondolkodik hogy tegyen keresztbe neked, mert nem úgy sültek el a dolgok ahogy azt ő szerette volna erre számíthatsz. Szerintem
 7/20 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy "te sem vagy ártatlan"? Egyáltalán nem flörtölök vele, nem is lenne bátorságom hozzá. Beszélgetni szoktunk, de nem olyan témákról, amik zavarba hozhatnának bármelyikünket is.
 8/20 anonim ***** válasza:
28%
Hát, én benne lennék.
2009. szept. 22. 22:14
 9/20 anonim ***** válasza:
40%
A pedofil és a pedagógus között csak 1 különbség van: A pedofil szereti a gyerekeket:) De van amikor a kettő párosul és egy személyben van jelen. Én a helyedben vigyáznék ezzel a tanárral. Ha nagyon zavar, hogy ilyet csinál, akkor meg vedd fel amit mond, vagy szólj az osztályfőnöködnek vagy az igazgatónak, és a szüleidnek is. Csak ők tudnak segíteni. Jah és szerezz egy pasit. Ha sikerül mutatkozzatok a tanár előtt, így talán végre rá jön, hogy nem veled kéne kezdeni és, hogy te még véletlenül sem érzel iránta semmit.
2009. szept. 22. 23:33
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

ugyanez történt az én barátnőmmel is. 4 éven keresztül intenzíven bele volt esve a tanárába, aki elvileg ilyen jeleket adott neki, mint te. persze a végén nem lett semmi.

érdekes tény, h így h elballagtunk meg már jópár éve egyetemre járunk, vhogy összekerültem ezzel volt tanárommal - nagyon jó barátok lettünk. nemrég vallotta be kissé szégyenkezve, de bizalommal, hogy homoszexuális. teljesen meglepődtem, rákérdeztem, h de akkor mi volt az a 4 éven át tartó flört a lánnyal? ő meg csak nézett rám idiótán. milyen flört? vele? mikor? 15 éves volt akkor a barátnőm... szép, élénk fantáziával... sajnos az ilyen fiatal lányok hajlamosak azt képzelni, h szerelmük is viszontszereti őket, pedig általában csak belemagyaráznak a témába...

ha tévedtem, akkor ne haragudj, de akárhogy is van, szerintem felejtsd el a pasast

2009. szept. 23. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!