Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek meik? Egy tök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meik? Egy tök szerető pasit aki imádni tud, ölel, szeret, meg minden, de tök nem helyes. Vagy egy helyes. Aki tök érzéketlen?

Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 21:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kutyát
2009. szept. 23. 07:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez komoly kérdés akart lenni? 1. úgyis te döntöd el 2. úgyis tudod, hogy azt mondjuk az első 3. mégis miért akarnál érzéketlen pasit? mer az akkora kan? mert volt már 10000csaja és mindet megdugta? mert akkor msot ő a menő csávó? ...
2009. szept. 23. 08:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem értem miért kell ezt csinálni!!!! Miért kell lecikizni a kérdezőt!!!! Feltett egy normális kérdést és nem kritikát vár hanem NORMÁLIS választ!!! Olvastátok már az alcímet?? amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!!!! Ti sem vagytok tökéletesek, számoljátok össze h ti hány kérdést tettetek fel itt és utána ugassatok!! Szánalom az egész banda. Szarok vagytok már bocs.

Kérdezőnek: az érzéketlen pasik leginkább a kirakatba valóak, én inkább a szenvedélyeset választanám még akkor is ha nem egy álompasi :)

2009. szept. 23. 19:16
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a tanácsot is, meg azt is hogy ki álltál értem :)

Aranyos vagy :)

2009. szept. 23. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!