Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meik? Egy tök szerető pasit aki imádni tud, ölel, szeret, meg minden, de tök nem helyes. Vagy egy helyes. Aki tök érzéketlen?
Figyelt kérdés
2009. szept. 22. 21:43
2/14 anonim válasza:
Logikus,amelyiket szereted!!!
3/14 anonim válasza:
Mindenképp egy harmadik... (aki megtanít írni IS & fogalmazni IS)
4/14 anonim válasza:
Én a csunyábbat választanám.Nem tudom mi rajta a csunya de lehet valamit segiteni rajta tuti.Talán egy más haj vagy valami kozmetikum,ruha stb.De ha nagyon-nagyon csunya és nem birnál szexelni vele akkor én is azt mondom keress egy harmadikat.
5/14 anonim válasza:
Nehéz választás...ha mutogatni akarod akkor a második de ha 1 jó kapcsolatot akarsz akkor az első
Persze ha zavar h nem hejes a fiu akkor nehezebb a döntés...
6/14 anonim válasza:
Engem zavarna, ha egy nem túl helyes srác túlságosan nyomulna rám. Jó, szeret meg minden, de ha egyszer nem valami vonzó..A második sem túl meggyőző, de akkor már inkább ő.
7/14 anonim válasza:
Tefigyu. Ha még annyira gyerek vagy, hogy ez egyáltalán kérdés, akkor te csak ne válaszd egyiket sem, hanem maradjál otthon, és legózzál, vagy beszélgess anyukáddal, vagy mittudomén! Majd talán egyszer rájössz, hogy a "helyesség" abszolúte nem mérvadó, még csak nem is fontos, ha IGAZI kapcsolatot akarsz. Bár kétlem, hogy tudnád, milyen is az... Na mindegy, felőlem választhatod a helyeset is, a lényeg az, hogy NE SZAPORODJ! Ezt üzenem a sok hasonló gondolkodású sorstársadnak is.
8/14 anonim válasza:
hát!Nekem volt egy csini vili barátom, helyes volt, szőke haj, kigyúrt test!Aztán mikor összejöttünk, hirtelen megszűnt a munkahelye,eltartatta magát, érzéketlen lett, a személyi szolgájának nézett.se egy ölelés se egy puszi, és még levakarni sem tudtam magamról!Mostani pasim tud szeretni, őszinte, szívből ölel, nem a leghelyesebb de az nem lényeg, mivel szeretem!Az embert nem a külső teszi naggyá, hanem a belső!mit ér egy helyes arc ha nincs mögötte érzelem?
9/14 A kérdező kommentje:
21:58..
nem azért irtam hogy itt pattogj baszod..
Tanácsot kértem..és én is ugy gondolom ahogy te..
de csak kérdés volt..
elmehetsz ám a ...
2009. szept. 22. 22:22
10/14 A kérdező kommentje:
A többieknek köszi =)
Szerintem én is igy fogok dönteni:D
2009. szept. 22. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!