Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők legyen szakállam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők legyen szakállam vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

kb. 2 évig körszakállas voltam de most úgy döntöttem hogy inkább levágom és azt veszem észre a környezetemben lévő nőknél h így jobban tetszem nekik (mondták is)

nektek mi jön be jobban ha van vagy ha nincs???

persze ápolt gondozott szakállra gondolok

kort is írj kérlek

23/F

2013. ápr. 10. 22:35
1 2
 11/12 anonim válasza:
Férfi vagyok, én is most növesztem és szerintem tegyél rá, hogy mit mondanak. Ha neked jó úgy, akkor növeszd meg. Aki szakáll miatt lesz szerelmes valakibe az nem volt még szerelmes igazán meglátásom szerint. Engem is megnéznek az utcán de már nem nagyon zavar. Sőt mivel a lányoknak nincs(illetve nem lehet) ezért kinek legyen ha nem nekünk? Én azt a férfit nem értem akinek nincs valamilyen arcszőrzete. 21 F
2013. ápr. 28. 01:04
 12/12 123négyöthat válasza:

Régebbi kérdés, de helyesbítenék az utolsó válaszolónak..

Bebizonyosodott "Koncsítá Vúrszt" személyében, hogy nincs igazad.. bár ez elég sajnálatos :D

2014. máj. 19. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!