Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők legyen szakállam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők legyen szakállam vagy inkább ne?

Figyelt kérdés

kb. 2 évig körszakállas voltam de most úgy döntöttem hogy inkább levágom és azt veszem észre a környezetemben lévő nőknél h így jobban tetszem nekik (mondták is)

nektek mi jön be jobban ha van vagy ha nincs???

persze ápolt gondozott szakállra gondolok

kort is írj kérlek

23/F

2013. ápr. 10. 22:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk így kép nélkül te észlény?Nem mindenkinek áll jól a körszakáll
2013. ápr. 10. 22:37
 2/12 anonim ***** válasza:
képet.. :D
2013. ápr. 10. 22:38
 3/12 A kérdező kommentje:

nem fogok magamról képet felrakni..:)

ezt a kérdést inkább így átlagosságban tettem fel

legyen 1 fiúnak szakálla vagy ne???

2013. ápr. 10. 22:42
 4/12 anonim ***** válasza:
Akinek jól áll, az viseljen, mert nagyon tetszik. Akinek ne, az pedig ne erőltesse. Nem ez alapján fogok választani, de megcsodálni mindenképp megfogom azt, aki körszakállas :)
2013. ápr. 10. 22:46
 5/12 anonim ***** válasza:

sok függ az arc karakterétől,de az én megfigyeléseim szerint a borosta,esetleg maximus szakáll a képeken tetszik nekik,de élőben utálják a legkisebb borostát is.

látni is és érezni is.

egy markáns férfias arcot ami alapból maszkulin,meg durvává,agresszívvé tehet a szemükben.

egy gyíkarcon viszont dobhat valamennyit a szőr.

kort

2013. ápr. 10. 22:48
 6/12 anonim ***** válasza:

Én hülyét kapok a szakálltól...bár nem tudom milyenre gondolsz.

Nekem a szakáll a hosszút jelenti,mint ez:

[link]

Ez már hosszú szakáll,ez szerintem undorító,nekem nagyon nem tetszik,meg ez sem,ez főleg nem!

Nekem valamiért undorító.

[link]

Ennek ellenére!

A páromnak körszakálla van,de az rövid,sose hagyja megnőni,olyan mint egy csík ami körbefut az arca körül,de rövid.

Igaziból ez sem tetszik,ha neki igen,hát legyen.Most találta ki egy féléve,hogy ilyet szeretne,nekem áldásom rá,nem szabhatom meg :D Csak annyit kértem,hogy ne legyen hosszú :D

2013. ápr. 10. 22:55
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne!!

Egyrészt nem tetszik, másrészt csiklandoz/szúr.

2013. ápr. 10. 23:06
 8/12 ivilicious ***** válasza:

a kis puncikefe és az ilyesmik: [link] bejönnek nagyon,sőt, utálom a babapopsi arcot.

3-4 napos borostától repül a bugyim:D

2013. ápr. 11. 10:09
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor Osama Bin Laden szakállától kirepülne a bugyid még a Tejútrensdszerünkből is? :D

2013. ápr. 11. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
Függetlenül attól, hogy jól áll-e vagy sem, szerintem mindenkit 5-10 évvel öregebbé tesz. Egyébként nekem annyira nem tetszik, kevés férfinak áll jól.
2013. ápr. 20. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!