Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki ha meg nem vagyunk egyutt?
Van egy pasi kb 2 hete ismerem.
Randiztunk mat 3x es facebookon is rengeteget beszeltunk.Utoljara mult penteken talalkoztunk szenelyesen es tegnap elott beszeltem vele fbn de ugy erzem mar nem erdeklodik annyira irantam.Kozbe nekem meg folyamatosan irogatnak ugye mas pasik fbn es o ezt tudja.Meg nem vagyok egyutt vele es lehet nem is fogunk osszejonni bar tett ra utalast h meg talalkozni akar velem...
Mi megbeszeltuk hogy egyikonk se ismerkedik ugy massal amig mi talalkozgatunk mert azt mondta neki se esne jol.Viszont mar ket napja ran se ir pedig elotte orakat beszeltunk meg minden...szoval en ma megbeszeltem egy talalkozot egy masik pasival.Elmondjm neki hogy talalkozom egy fiu baratommal??
De nem tartozunk meg egymasnak semmivel nem??
Szoval...
Rakerdezzek azert hogy elenged-e??
Ugy hogy ket napja ram se ir....
17/L
Sokkal egyszerűbb ide bepötyögni egy 15 soros kérdést mint a srácnak egy Szia! Mizujs?-t gépelni... Ugye?????????????????
Lehet jobban is jár a srác ha nem írsz neki, megkíméled magadtól... Megbeszéltétek, hogy nem találkoztok mással de ha 2 ( KETTŐ ) napig nem ír rád, akkor ez volt nincs... Mert egyszerűbb más pasit keresni... Hajrá!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!