Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam neki ha meg nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki ha meg nem vagyunk egyutt?

Figyelt kérdés

Van egy pasi kb 2 hete ismerem.

Randiztunk mat 3x es facebookon is rengeteget beszeltunk.Utoljara mult penteken talalkoztunk szenelyesen es tegnap elott beszeltem vele fbn de ugy erzem mar nem erdeklodik annyira irantam.Kozbe nekem meg folyamatosan irogatnak ugye mas pasik fbn es o ezt tudja.Meg nem vagyok egyutt vele es lehet nem is fogunk osszejonni bar tett ra utalast h meg talalkozni akar velem...

Mi megbeszeltuk hogy egyikonk se ismerkedik ugy massal amig mi talalkozgatunk mert azt mondta neki se esne jol.Viszont mar ket napja ran se ir pedig elotte orakat beszeltunk meg minden...szoval en ma megbeszeltem egy talalkozot egy masik pasival.Elmondjm neki hogy talalkozom egy fiu baratommal??

De nem tartozunk meg egymasnak semmivel nem??

Szoval...

Rakerdezzek azert hogy elenged-e??

Ugy hogy ket napja ram se ir....

17/L

2013. ápr. 10. 17:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők miatt lettem depressziós... Csináld csak, biztos jól fog esni neki (várja, hogy TE keresd, b.szki!)
2013. ápr. 10. 17:10
 2/11 anonim ***** válasza:

Nézd, ha nem befűzni akarod a srácot, hanem csak barát, akkor felesleges "engedélyt kérni". Egyébként miért nem

írsz rá, hogy "szió, de el vagy tűnve!" ?

2013. ápr. 10. 17:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Ez a srác várja a sült galambot, csak azt nem tudom miért. Ha most nem teper érted, később még annyira se fog. Nem tartozol neki semmivel, csináld azt amí jól esik. Nehogy már te kérj engedélyt...mire fel?
2013. ápr. 10. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
1 Már ne is haragudj, de a kapcsolat kezdetén olyan nincs, hogy az a férfi 2-3 napig nem jelentkezik akinek kell az adott nő.Nincs.
2013. ápr. 10. 17:13
 5/11 anonim ***** válasza:
Atya eg, irj ra! Letorne a mukormod, ha rairnal?
2013. ápr. 10. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:
4, neked hogy esne, ha folyton te keresnéd a nőt? Nem éreznéd kínosnak, nem gondolnád, hogy nem is érdekled?
2013. ápr. 10. 17:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Illetve csak lehet nem akarja "megfojtani". Mert attól menekülnek a nők, főleg, ha nincs szerelem első látásra,

csak ébredeznek a dolgok még :)

2013. ápr. 10. 17:17
 8/11 A kérdező kommentje:
Volt mar mikor en kezdemenyeztem a beszelgetest....
2013. ápr. 10. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Én azért ráírnék, hogy WTF? aztán ha olyan a válasz, nem

foglalkoznék vele. De ki tudja, lehet olyan problémái

vannak, ami miatt egyáltalán nem ér rá veled beszélni.

(nem hétköznapiak, de létezik ilyen).

2013. ápr. 10. 17:21
 10/11 anonim ***** válasza:
De amúgy valamiben a srácnak is igaza van.Ha a csaj egyáltalán nem keresi akkor valószínűleg nem érdekli.Szóval ne mindig a srác keresse a csajt
2013. ápr. 10. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!