Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent valamit és ha igen, mit, ha egy fiú egész végig a közelemben van a buszokon is, buszmegállóban is, és VÉGIG sóhajtozik, ill. hangosan veszi a levegőt? 22 éves Normálisan, kösz.
Szegénykém, biztosan fél a nőktől, azért vesz sűrűn levegőt:DD vagy túlsúly?:DD
Legközelebb ha összefutsz vele, kérdezd meg tőle:segíthetek valamit?:D rosszul vagy?:DD
Igen, nagyon tetszik nekem, már 1-2 éve. Úgyhogy a levegővételei is nagyon izgatóak voltak számomra, már alig tudtam féken tartani magam, majdnem lekaptam...
Amúgy már én is Darth Vadernek hívom, ha mesélek róla valakinek, szóval nem volt új poén :P
Köszönöm az eddigi válaszokat, ha valakinek jut még eszébe egyéb, akkor írja meg. :)
Nekem az jutott eszembe meg, hogy tetszetek egymasnak 1-2 eve, de egyikötök sem mer kezdemenyezni. Ebböl ez jöhet ki:
- összejösztök es szidjatok magatokat, hogy miert nem leptetek 2 evvel ezelött
- nem jösztök össze, mert rajösztök, hogy nem igazan talaltok, viszont nem fogtok 2 evig egymas utan csöpögni a buszon, hanem masok utan neztek
- semmi sem törtenik es 30 evesen arrol fogsz almodozni, hogy "mi lett volna ha...." es közben szidod magad, hogy besz@ri voltal.
Valassz, hogy melyiket szeretned es aszerint tedd meg a következö lepest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!