Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sűrgős, most szerintetek baj van?
Az alábbi sztori is egy ilyen emberről szól, egyik barátomról:
Képzeld múltkor osztálytársam nem volt suliban. Valami megfázásos nyavaját kaphatott el és szegény egész héten nem volt. Minden nap mástól kérte el a leckét,elvégre senki sem szeret egy heti leckét írni, nemde? Utolsó előtti nap tőlem is megkérdezte a leckét. Mindegyiket szép alaposan felírtam neki egy lapra, egy kivétellel. A nyelvtan. A megoldandó feladatok a munkafüzet 40/3 és 40/6 feladatok lettek volna. Erre én a 40/3, 40/6, ÉS a 40/7 írtam föl neki. Gond nélkül meg is oldotta őket elvégre nem volt buta gyermek, csak beteg. Következő héten mikor ismét jött iskolába megkérdeztem tőle: "Na minden simán ment a nyelvtanba?" mire ő: "Aha persze sima ügy volt". Én: "Ment a 40/7-es is?".Igen felelte. Ekkor én érezvén hogy nyeregbe vagyok gondoltam megadom neki a kegyelemdöfést és mondtam: "Ha-ha pedig az nem volt!!".. Régi szép idők..
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!