Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Maradjak, vagy költözzek el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak, vagy költözzek el? (sürgős)

Figyelt kérdés

Bekerültem két csaj mellé albérletbe. Eleinte jól ment mert k.rv. jól titkolták, hogy ők itt mit művelnek, normálisnak tűntek.

Aztán egy hét óta minden nap itt alszik az egyik csaj (kopasz, kétajtós szekrény) barátja, ez nekem eleve kellemetlen. Spanyolfallal takarja magát. Folyamatosan hisztiznek, az egyik csaj már ki is jelentette (persze, mert így nem tudok nyomulni rájuk, hogy nem akarok bajt ebből) hogy nem passzolunk szerinte. A másiknak nincs baja velem de amíg a barátja dugja addig én nem tudok lépni, és amíg nincs egyedül és nem hajthatok rá, addig nem tudok férfiként viselkedni vele mert olyan hogy elküld a p.csába, amúgy leszarnám, de így konfliktus lenne belőle. Mi legyen?

Úgy érzem, hogy ezzel, hogy két jó csajt (másiknak is van barátja) közömbösen kell néznem nem csak hogy fura vagyok mert visszafogom magam de a férfiasságomon is csorba törhet. Úgy érzem magam mint egy kis gyerek akinek két anyja van, amíg az ügyeletes alfa hím (valamelyik csaj barátja) itt van, addig nekem itt egy k.rva szavam nincs, hiába szólalok meg, hiába hallgatnak meg, érzem, hogy csak egy gy.kér vagyok a sarokban mert azt istenítik aki dugja őket.

Cserébe viszont van minden ami kell, mosogatnak, főznek is, tiszta minden, szellőztetnek, semmit sem kell csinálni, és nagyon jó a lakás, csak pszichés szempontból zavar ez, hogy kopasz kétajtós állatok alszanak itt minden nap. Van más albérlet ahova mehetnék fiúkkal, de lehet, hogy más szempontból lenne szarabb és jobban járok a csajokkal.

Ajánlották már, hogy hozzak ide csajt dugni de nincs barátnőm, a másik meg, hogy múltkor az egyik csaj felhozott ide egy másikat aki szemezgetett velem meg hülyült, egész jó arc volt a lány, elmentünk partyzni megfogtam a seggét, kikérte magának de imádta. Másnap bocsánatot kértem tőle a facebookon. Délután még beszélt a szobatársammal és estére letiltott, mondom zsír.

Szóval még le is járatnak ami undorító. És annyira aranyos volt az a kis szöszi, aki a szobatársnőm miatt tiltott, hogy, hát lelkileg nagyon szarul érint és ezek után, hogy ezt megtette velem (mégis mit mondhatott neki?) nem tudom mit gondoljak róla. Mondom a szöszivel tök jól eldumáltunk délelőtt.

2013. febr. 7. 11:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Borzasztóan gyerekes vagy...
2013. febr. 7. 11:52
 2/19 anonim ***** válasza:

Ügyeletes alfa hím :D

Besz*rás vagy haver!

3/19 anonim ***** válasza:
Tiszta ovi, nekem is ez jutott elsőre az eszembe... Hány éves vagy? Öt?
 4/19 A kérdező kommentje:

tiszta ovi? megnézném mit csinálnál a helyemben, h ha csak úgy nézel az egyik csajra is már mennek ki megbeszélni hogyan küldjenek el, vagy esetleg rádszól a kétajtós szekrény, hogy ne.

megalázó.

2013. febr. 7. 11:53
 5/19 A kérdező kommentje:
szarrá oltanám őket, de ez egy albérlet, elküldenek.
2013. febr. 7. 11:55
 6/19 anonim válasza:
Most komolyan, neked szükséged van erre? Kit érdekelnek azok a libák. Menj máshova, ezer hely van még ahol nem csak cseszegetnek. Gondolom 19-20 év körüli vagy. Elhiszem hogy tombolnak a hormonjaid és bedugnád mindenbe ami mozog, de hidd el egy nyugodt albérlet hosszútávon sokkal jobb megoldás, ahol később jól el tudsz lenni a bnőddel, ha majd lesz. És nem kell a szemét szomszédaidat nézned. Illetve egy jó tanács: Én nem örülnék ha a pasi, akivel randizok csajokkal lakna,mert azt gondolnám hogy valami van köztük. Magyarul sok félreértéstől mentenéd meg magad a jövőben! Illetve a nők szemetebbek...ha több vasat fogsz a tűzben tartani, akkor ők el fogják mondani a csajoknak akiket felviszel. A pasik viszont nem köpnek. Szóval költözz!:)
2013. febr. 7. 11:57
 7/19 anonim ***** válasza:

Én Csajjal alapbol nem mennék közös albérletbe ha suliba járnék. Több okbol.

- Mert tudi hogy több lenne ott egyszerü társbérletnél

- Mert az ő elképzelését akarná évényesíteni a ház berendezését illetöen

- Mert olyan kajákkal pakolná tele a hütöt amire joérzésü ember rá sem néz

- összegányolják a fürdőt, mellesleg k*rva hosszu ideig tollászkodnak bent

soroljam még...? Egy nővel hülyeség suli mellet albérletet keresni, mert ebben ak orban még annyira különböznek a nézetek ,hogy abbol csak marakodás lenne. Nem beszélve arrol ha van egy pasija.

Ne legyé lgyerekes kedves krédező és vagy menj onnan vagy összeszorított foggal türj...

2013. febr. 7. 11:58
 8/19 anonim ***** válasza:
Egy albérlet-egy szoba???
2013. febr. 7. 11:59
 9/19 anonim ***** válasza:

Kedves Prof. Shevy !

Ezen besírtam a röhögéstől, köszönöm!:

"- Mert olyan kajákkal pakolná tele a hütöt amire joérzésü ember rá sem néz"

:)))

2013. febr. 7. 12:01
 10/19 anonim ***** válasza:

1. nem kell őket nőnek tekintetni.

2. albérlet. Te ugyanannyit adsz bele, tehát egyenlő jogaid vannak. Ha ez nem tetszik a csajoknak, akkor mész tovább.

3. ha hagyod magad megérdemled.

2013. febr. 7. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!