Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Maradjak, vagy költözzek el?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjak, vagy költözzek el? (sürgős)

Figyelt kérdés

Bekerültem két csaj mellé albérletbe. Eleinte jól ment mert k.rv. jól titkolták, hogy ők itt mit művelnek, normálisnak tűntek.

Aztán egy hét óta minden nap itt alszik az egyik csaj (kopasz, kétajtós szekrény) barátja, ez nekem eleve kellemetlen. Spanyolfallal takarja magát. Folyamatosan hisztiznek, az egyik csaj már ki is jelentette (persze, mert így nem tudok nyomulni rájuk, hogy nem akarok bajt ebből) hogy nem passzolunk szerinte. A másiknak nincs baja velem de amíg a barátja dugja addig én nem tudok lépni, és amíg nincs egyedül és nem hajthatok rá, addig nem tudok férfiként viselkedni vele mert olyan hogy elküld a p.csába, amúgy leszarnám, de így konfliktus lenne belőle. Mi legyen?

Úgy érzem, hogy ezzel, hogy két jó csajt (másiknak is van barátja) közömbösen kell néznem nem csak hogy fura vagyok mert visszafogom magam de a férfiasságomon is csorba törhet. Úgy érzem magam mint egy kis gyerek akinek két anyja van, amíg az ügyeletes alfa hím (valamelyik csaj barátja) itt van, addig nekem itt egy k.rva szavam nincs, hiába szólalok meg, hiába hallgatnak meg, érzem, hogy csak egy gy.kér vagyok a sarokban mert azt istenítik aki dugja őket.

Cserébe viszont van minden ami kell, mosogatnak, főznek is, tiszta minden, szellőztetnek, semmit sem kell csinálni, és nagyon jó a lakás, csak pszichés szempontból zavar ez, hogy kopasz kétajtós állatok alszanak itt minden nap. Van más albérlet ahova mehetnék fiúkkal, de lehet, hogy más szempontból lenne szarabb és jobban járok a csajokkal.

Ajánlották már, hogy hozzak ide csajt dugni de nincs barátnőm, a másik meg, hogy múltkor az egyik csaj felhozott ide egy másikat aki szemezgetett velem meg hülyült, egész jó arc volt a lány, elmentünk partyzni megfogtam a seggét, kikérte magának de imádta. Másnap bocsánatot kértem tőle a facebookon. Délután még beszélt a szobatársammal és estére letiltott, mondom zsír.

Szóval még le is járatnak ami undorító. És annyira aranyos volt az a kis szöszi, aki a szobatársnőm miatt tiltott, hogy, hát lelkileg nagyon szarul érint és ezek után, hogy ezt megtette velem (mégis mit mondhatott neki?) nem tudom mit gondoljak róla. Mondom a szöszivel tök jól eldumáltunk délelőtt.

2013. febr. 7. 11:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

ma 12:01

Jo ez egy kisarkitott verzió, meg nem is vagyo ka gyorskaják híve, de amikor én Zhra tanultam akkor inkáb beküldtem a tegnapi pörkölt maradékát ebédre mint két levél salátát mert épp diétás hete van a csajnak... pff Én ha elbérletbe költözök akkor azért költözök mert külön akarok gondoskodni magamrol.. és én nem legelni szeretnék

2013. febr. 7. 12:05
 12/19 A kérdező kommentje:
a saját csajaimat meg náluk szoktam dugni, ide nem hozok fel senkit.
2013. febr. 7. 12:05
 13/19 A kérdező kommentje:
kaja mindig van, kifejezetten jól főznek, sőt, főznek is nekem ha megkérem rá őket.
2013. febr. 7. 12:06
 14/19 anonim ***** válasza:

Kamu a kérdés! Három idegen egy albérleti szobában, mi???

Unatkozol pajtikám?

2013. febr. 7. 12:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem a csajok zavarnak, hanem ezek a pökhendi lenéző faszok akik ide járnak dugni őket és relatív itt laknak és szinte már utasítgatnak is. szinte.
2013. febr. 7. 12:08
 16/19 anonim ***** válasza:
nem mondták neked az elején, hogy ez albérlet és nem hárem ahol te vagy a basa?
2013. febr. 7. 12:10
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem azért, de ha úgyis van hova menni és el akarnak küldeni, akkor oltsd le őket és állj tovább...

Meg mi az, hogy mit tennék a helyzetedben? Rájuk sem néznék, ennyire egyszerű. Vagy csak nekem az?

2013. febr. 7. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Tájékoztatásul közlöm, hogy attól, hogy egy albiba költöztek veled a lányok, nem kell őket megdugni, sőt, semmi jó nem sül ki belőle, ha bepróbálkozol náluk. Úgyhogy vagy kezeld őket úgy, mintha pasik lennének, vagy ha erre nem vagy képes, akkor költözz el a pitsába.

25/N

2013. febr. 7. 13:00
 19/19 anonim ***** válasza:
MIVAN? Amúgy meg szard le
2013. febr. 7. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!