Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anyámnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha anyámnak megtaláltam a vibrátorját?

Figyelt kérdés
Csak egy zsebkendőért mentem a szobályukba és a fiókban megtaláltam! Mit tegyek? Komolyan lécci

2013. ápr. 8. 13:33
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
A kérdező kérdéséből feltételezem, hogy annyira nem lehet idős ő sem, így valszeg a szülei sem többek 40-nél :D Azért egy 40 éves még messze nem öreg :D
2013. ápr. 8. 14:06
 22/39 anonim ***** válasza:

Ezt egyfajta cslódásként éled meg, igaz?

Volt anyukád, akire felnéztél, tisztának, érinthetetlennek találtál, és azzal, hogy ezt találtad összeomlott a róla kialakított kép. Erről van szó?

2013. ápr. 8. 14:08
 23/39 A kérdező kommentje:
Pontosan most öszeomlottam
2013. ápr. 8. 14:12
 24/39 anonim ***** válasza:
annak, hogy vibrit használnak semmi köze ahhoz, hogy nem szeretné apádat. egyszerűen csak azt jelzi, hogy a szexuális életükbe bevontak egy játékszert, amivel még nagyobbakat tud élvezni. gonolom apád is tud róla
2013. ápr. 8. 14:14
 25/39 A kérdező kommentje:
Nem tudom én most csalódott vagyok!Lehet hogy apám is tud róla
2013. ápr. 8. 14:15
 26/39 anonim ***** válasza:
Nyilván tud róla.... Csak nem voltál abban a hiszemben, hogy nem tudja
2013. ápr. 8. 14:24
 27/39 anonim ***** válasza:

A szexuális élete minden embernek privát dolog. Normális esetben. Függetlenül, hogy az anyukád, a haverod, a főnököd, a tanárod, a kiskutyád (:D), Te örülnél, ha anyád beszólna, hogy milyen lányokról fantáziálsz? Nyilván Nem. Na te is így legyél ezzel. Egyébként, ha a szüleid együtt vannak (nem tudom), akkor attól még hogy szexuális segédeszköze van, nem jelenti, hogy nem szereti a párját. Érted? Ez nem jelenti azt, hogy egyedül használja, de teljesen mindegy, mert ez nem a te dolgod, semmit nem befolyásol. Ez magánügy. Ehhez maximum annak az embernek van köze, annak van joga véleményt alkotni, aki érintett a dologban. (pl ha együtt vannak a szüleid, akkor ez az édesapád). Remélem segítettem.

27/f

28/39 anonim ***** válasza:
53%
Kérd meg a szüleid hogy vigyenek pszichológushoz!
 29/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm mostmár csak csalódott vagyok köszönöm az értelmes vlaszolóknak
2013. ápr. 8. 14:28
 30/39 anonim ***** válasza:
30 engem nem ütne sziven, az anyám egy érett, egészséges, felelősségtudó felnőt nő, azt csinál amit akar ilyen téren
2013. ápr. 8. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!