Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anyámnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha anyámnak megtaláltam a vibrátorját?

Figyelt kérdés
Csak egy zsebkendőért mentem a szobályukba és a fiókban megtaláltam! Mit tegyek? Komolyan lécci

2013. ápr. 8. 13:33
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
De most komolyan
2013. ápr. 8. 13:39
 12/39 anonim ***** válasza:
79%
Semmi közöd anyád vibrijéhez. Tedd vissza. És majd ha felnősz, rájössz, hogy milyen ostoba vagy, hogy ilyenért haragszol rá :D Tudod, a felnőtteknek is vannak játékszereik, ők már nem barbiznak.
2013. ápr. 8. 13:40
 13/39 anonim ***** válasza:
0%

Miért vagy mérges anyádra?

Ne haragudj, nem támadásnak mondom, de szerintem a szüleid nem szerelmesek egymásba. Ezt nem a vibrátor miatt mondom, hanem a te hozzáállásod miatt. Jobb lenne, ha emiatt szakemberhez fordulnál, de minimum beszélj ezekről valakinek, aki megért.

2013. ápr. 8. 13:41
 14/39 anonim ***** válasza:
Arra mondjuk kíváncsi vagyok, hogy honnan veszed, hogy nem szerelmesek egymásba :DDD ennél nagyob
2013. ápr. 8. 13:41
 15/39 anonim ***** válasza:
szóval ennél nagyobb baromságot rég hallottam :D
2013. ápr. 8. 13:42
 16/39 A kérdező kommentje:
Kösz önöm az ucsó kommentet nagyon feldobtál vele :'(
2013. ápr. 8. 13:42
 17/39 anonim ***** válasza:
21%
Anyád jó nő? Bemutathatnál neki.
2013. ápr. 8. 13:54
 18/39 anonim ***** válasza:

Az semmi, én egyszer az anyósomét találtam meg vagyis pontosabban készletét:D

Ne foglalkozz vele, semmi közöd hozzá, jó tudom kicsit kellemetlen a dolog nekem is az volt, szal utána találkoztunk elég nehéz volt a szemébe nézni, mert nem gondoltam volna róla:D

2013. ápr. 8. 14:02
 19/39 A kérdező kommentje:
Hát igen nehéz dolog csak attól félek hogy nem szereti apát
2013. ápr. 8. 14:04
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van? Szerinted csaka fiatal embereknek van oguk élvezni a szexet? A szüleid házzasságban élnek ahol a legnormálisabb dolog a testi együttlét. Eddig is kellet tudnod, hogy anyukád nem szűz, élő bizonyiték vagy rá te magad. Ahoz meg, hogy milyen segédeszközöket használnak semmi közöd
2013. ápr. 8. 14:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!