Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már csak a zselézett, lakozott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már csak a zselézett, lakozott meg mindenféle kakadufej az, ami a a lányoknak tetszik?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem miért van,de egyre durvább,hogy zselézett haj nélkül szinte szóba se állnak veled.Én meg elmehetek a... ,mert én göndör hajat kaptam az élettől. Lányok a göndör haj nagyon taszít titeket?
2013. ápr. 7. 22:19
1 2 3
 11/26 Nonfiguratív ***** válasza:

Nekem nem egy állat kell..nekem pasi kell!

és amúgy nem taszít a göndör haj, az ecsetfej na az taszít...

2013. ápr. 7. 22:44
 12/26 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. ápr. 7. 23:01
 13/26 anonim ***** válasza:
Ez az ecsetfej sokkal rondább, mint a göndör haj. Én inkább kiröhögöm magamban az ilyen "pasikat".
2013. ápr. 7. 23:24
 14/26 anonim ***** válasza:

Én még akkor kezdtem beállítani a hajam amikor nem volt ekkora "divat", mint az elmúlt kb fél évben lett, és azért csinálom, mert máshogy szar a fejformám..

Én azt mondom, hogy örüljetek neki, ha normálisan néztek ki kis hajjal, f@sznak van kedve reggelente 20 percig csinálni, este meg mosni...

Egyébként nem tűnt fel hogy ez annyira bejönne a csajoknak , szerintem pont leszarják, csak nézzen ki normálisan az illető. Nem a haj fog dönteni, és mindenkinek meg van az a stílus ami jól áll, meg az, ami nem...

2013. ápr. 7. 23:35
 15/26 anonim ***** válasza:

vasald ki akkor xd

bár én még nem próbáltam, én spec csak hajhabbal felállítom kicsit páváskásra oszt úgy jó

f19

2013. ápr. 8. 00:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Tinilányoknál irányadó ez. Tinilányokat meg ki nem szarja le. Azokból még úgysem lesz semmi komoly. 20 feletti nőkkel kell tervezni akármi komolyat. Ők meg tudják, mifán terem az igazi kan. 20 feletti nőknél nem menő már ez a égnek álló ace ventura frizurás kis egyszálbél majmok.
2013. ápr. 8. 02:37
 17/26 anonim ***** válasza:
semmi baj a göndör hajjal,sok fiú ismerősömnek van göndör haja,és pont amiatt vannak oda értük a csajok :)
2013. ápr. 9. 16:05
 18/26 anonim ***** válasza:

Engem neem..a fiú aki tetszik 1.göndör hajú

2.kicsit más mint a többi azoknál a zselezett barmoknal..

Szóval nekem azok tökre nem jönnek be mert a legtöbbjük agyonra elvan szallva magától..

2013. ápr. 12. 23:30
 19/26 anonim ***** válasza:

6os te egy vén trotty vagy

ha fizikailag nem is akkor lelkileg

2013. ápr. 17. 20:25
 20/26 anonim ***** válasza:
Szakadok a válaszokon : D olyanok írnak, akinek a göndör haj jön be és/vagy ' halálosan beleszeretett ' egy olyan 'kakadufejűbe ' akinek nem kellett vagy kihasználta és akkor már mindenki olyan : D Emberek, komolyan szégyen, hogy pár emberből ítélkeztek mindig.
2013. ápr. 17. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!