Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már csak a zselézett, lakozott meg mindenféle kakadufej az, ami a a lányoknak tetszik?
Nekem nem egy állat kell..nekem pasi kell!
és amúgy nem taszít a göndör haj, az ecsetfej na az taszít...
Én még akkor kezdtem beállítani a hajam amikor nem volt ekkora "divat", mint az elmúlt kb fél évben lett, és azért csinálom, mert máshogy szar a fejformám..
Én azt mondom, hogy örüljetek neki, ha normálisan néztek ki kis hajjal, f@sznak van kedve reggelente 20 percig csinálni, este meg mosni...
Egyébként nem tűnt fel hogy ez annyira bejönne a csajoknak , szerintem pont leszarják, csak nézzen ki normálisan az illető. Nem a haj fog dönteni, és mindenkinek meg van az a stílus ami jól áll, meg az, ami nem...
vasald ki akkor xd
bár én még nem próbáltam, én spec csak hajhabbal felállítom kicsit páváskásra oszt úgy jó
f19
Engem neem..a fiú aki tetszik 1.göndör hajú
2.kicsit más mint a többi azoknál a zselezett barmoknal..
Szóval nekem azok tökre nem jönnek be mert a legtöbbjük agyonra elvan szallva magától..
6os te egy vén trotty vagy
ha fizikailag nem is akkor lelkileg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!