Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többen is verseltek én is mutatok egyet. Vélemény?
Szeretni fogsz!- Szörnyeteg dala
Bár álmodban nem látsz,
De hidd el csak rám vársz.
S az kit látsz hiába szép,
Az nem más, mint én!
Szeretsz engem, bárhogy titkolod,
Éjjelente nevemet szólítod.
S ha válasz nem tör át az éjjelen,
Sírva alszol el édesem!
Nappal is csak engem keresel,
Mert élni akarsz e vesztessel.
Arcomat látod mindenhol,
Mindenkit nevemen szólítol.
Ha lenne más is kit szeretnél,
Benne is csak engem keresnél.
Ám őt is elhajtod végül,
Mert élni nem tudsz a szörnyeteg nélkül.
De végül majd csókkal köszöntesz,
Lábam elé aranyrózsát hintesz.
Ha élni akarod az életet,
Szeretni fogod a Szörnyeteget!
Ne haragudj, de ez egy 0. Szerkesztésre miért nem figyel oda senki, aki elkezd verseket írni??? Azt hiszitek, hogy a rímek egybecsengése már elég egy jó vershez?
A versírás nem gyerekjáték, aki már verset költ, az próbáljon meg tanulni is valamit a témával kapcsolatban.
alapvető fogalmazásbeli hibák vannak benne, pl szóismétlés (egymás után két versszakban hangzik el a szólítás), és már ne haragudj, de egy nevet nem lehet szólítani :D szólítani egy személyt szoktak...egy nevet mondanak,kiejtenek, esetleg egy névRE gondolnak, de semmiképp sem szólítják...szólítani egy valakit lehet, pl téged, de nem a nevedet... ez vicces volt :D
a rímek összecsengése olyan 80%-ban sikerült...de ahogy egy előttem válaszoló írta, ez nem elég egy jó vershez...
9:42: te meg nem tudsz elég figyelmesen olvasni...sem a verset nem sikerült, sem a hozzászólásomat...épp felhívtam a figyelmet a szóismétlésre: kétszer szerepel az említett szó, két egymást követő versszakban, de te természetesen a hibásat nem vetted észre és engem nézel hülyének...egy versszakkal fentebb keress annál, mint amit belinkeltél, a sor így hangzik:
Éjjelente nevemet szólítod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!