Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Többen is verseltek én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többen is verseltek én is mutatok egyet. Vélemény?

Figyelt kérdés

Szeretni fogsz!- Szörnyeteg dala

Bár álmodban nem látsz,

De hidd el csak rám vársz.

S az kit látsz hiába szép,

Az nem más, mint én!

Szeretsz engem, bárhogy titkolod,

Éjjelente nevemet szólítod.

S ha válasz nem tör át az éjjelen,

Sírva alszol el édesem!

Nappal is csak engem keresel,

Mert élni akarsz e vesztessel.

Arcomat látod mindenhol,

Mindenkit nevemen szólítol.

Ha lenne más is kit szeretnél,

Benne is csak engem keresnél.

Ám őt is elhajtod végül,

Mert élni nem tudsz a szörnyeteg nélkül.

De végül majd csókkal köszöntesz,

Lábam elé aranyrózsát hintesz.

Ha élni akarod az életet,

Szeretni fogod a Szörnyeteget!

2009. szept. 21. 22:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szerintem egész jo.Gratula:)
2009. szept. 21. 22:33
 2/16 anonim ***** válasza:
Tetszik, csak nem kimondottan egy megható szerelmes vers. Nem tudom, hogy annak szántad e, mert ha igen, akkor nem biztos, hogy el fog ámulni tőle az aki kapja, mert kissé egoista olvasata van a dolognak.
2009. szept. 21. 22:37
 3/16 anonim ***** válasza:
87%
Nem akarlak megserteni, de semmi eredetiseg nincs benne. Nincs mi megragadja az embert, csak a mar jol ismert csopogos, szappanopera stilusu nyalas szocsoportok alkotjak az egesz "kreaciodat".
2009. szept. 21. 22:38
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik mert igazán álszent szinezete van és magamutogató depressziót sugároz. másrészt tetszik vagy nem tetszik ilyet mindenki tud írni.
2009. szept. 21. 22:39
 5/16 anonim ***** válasza:
Na most majd az összes önjelölt költő verseket fog ide felrakni. De szuper. Amúgy ez is szar.
2009. szept. 21. 23:16
 6/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ez egy 0. Szerkesztésre miért nem figyel oda senki, aki elkezd verseket írni??? Azt hiszitek, hogy a rímek egybecsengése már elég egy jó vershez?

A versírás nem gyerekjáték, aki már verset költ, az próbáljon meg tanulni is valamit a témával kapcsolatban.

2009. szept. 22. 00:02
 7/16 anonim ***** válasza:

alapvető fogalmazásbeli hibák vannak benne, pl szóismétlés (egymás után két versszakban hangzik el a szólítás), és már ne haragudj, de egy nevet nem lehet szólítani :D szólítani egy személyt szoktak...egy nevet mondanak,kiejtenek, esetleg egy névRE gondolnak, de semmiképp sem szólítják...szólítani egy valakit lehet, pl téged, de nem a nevedet... ez vicces volt :D

a rímek összecsengése olyan 80%-ban sikerült...de ahogy egy előttem válaszoló írta, ez nem elég egy jó vershez...

2009. szept. 22. 05:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem értek a költészethez, de szerintem nem itt a gyakorikérdéseken kellene véleményt kérned a versedről (itt óhatatlanul is sok leszólást fogsz kapni... próbáld ki, másold be egy híres költő nem olyan ismert versét, és majd meglátod, milyen véleményeket kapsz róla :D). Küldd be egy irodalmi pályázatra, vagy egy irodalmi folyóirathoz, ott olyanok mondanak róla véleményt, akik értenek is hozzá. Egyébként minden nagy költő laikusként kezdte, tele hibákkal. Ne add fel, járj utána, hogy mire kell odafigyelni (szerkesztés, szóismétlés, stb., ahogy valaki előttem említette), és akkor sokkal profibb leszel. Egyébként dalszövegnek egész jó lenne :)
2009. szept. 22. 09:40
 9/16 anonim ***** válasza:
Elozo válaszolonak:ha jobban megfigyeled a verset:mindenkit a nevemen szolitol-tehat minden személyt,az o nevén szolit...ez ebben a formaban helyes fogalmazas!Egyebkent amator versnek elég jol sikerult...Ha szeret a bnod,értékelni fogja,hogy magadtol irsz neki verset,s nem a netrol huzod le.Meg ha nem is tokéletes,hisz hogy lehetne az,én nagyon értékelném.Romantikus gesztus,ami bejon a noknek..:)
2009. szept. 22. 09:42
 10/16 anonim ***** válasza:

9:42: te meg nem tudsz elég figyelmesen olvasni...sem a verset nem sikerült, sem a hozzászólásomat...épp felhívtam a figyelmet a szóismétlésre: kétszer szerepel az említett szó, két egymást követő versszakban, de te természetesen a hibásat nem vetted észre és engem nézel hülyének...egy versszakkal fentebb keress annál, mint amit belinkeltél, a sor így hangzik:

Éjjelente nevemet szólítod

2009. szept. 22. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!