Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mutatok neki egy "szerelmesképet", le fog esni neki, hogy én is többet akarok?
Még csak párszor beszélgettünk, de rajta már egyértelműen látszik, hogy akar tőlem valamit.:) (Nem nagyképűség, mások is mondták már.:D) Nekem is nagyon bejön a srác, de rajtam nem látszik (annyira). Szeretném tudtára adni, hogy én is akarok tőle valamit, de ezt szeretném titokzatosan tenni - hogy ne legyen biztos a dolgában.:P És mivel úgy se nagyon tudok tőle mit kérdezni, arra gondoltam, megkérdezem, hogy szerinte melyik a fiú, és melyik a lány a mobilom háttérképén - ezen a háttérképen két animáció van, akik fogják egymás kezét, és szívecskék vannak mellette.:D:D Ciki lenne megkérdezni?:D
16/L
Ezt jól kitaláltad, de én biztos nem venném észre a célzást:D:D
18f
Ha már iylen modon akarod tudtára adni hogy szerelmes vagy belé akkor javaslom ezt [link] XD
Amugy meg szerintem,ha rámhalgatsz odamész hozzá és elmondod neki hogy mi a szitu. Sok szerencsét:) 18/F
Egyértelmű célzást tegyél,ne akarjál titokzatoskodni,meg selytelmeskedni,mert csak összekavarod,aztán cseszheted.
F/17
Ez senkinek sem esne le...
Beszéd közben inkább lopva simítsd meg a kezét, jegyezd meg mosolyogav hogy milyen aranyos és közben nézz a szemébe, ne vedd el a tekinteted amíg ő nem teszi. Küldj felé ilyen apró jeleket, ha már nem akarod kimondani.
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!