Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy most akarom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy most akarom kiélni magam?

Figyelt kérdés
17 lassan már 18éves lány vagyok,eddig a komoly kapcsolatokat kerestem,nem vett egyik fiú sem komolyan,kinevettek,megcsaltak nem becsültek,leoltottak mert nem voltam meg nekik,leribancoztak,ezt meguntam..Nem buliztam, nem ittam halálra magam,nem feküdtem le fűvel fával csak két fiúval eddig. De most azt érzem,kiakarom élni magam,szingli akarok lenni,keresni akarom az izgalmakat,néha alkalmi kapcsolatot,bulizni akarok és élvezni az életét,élvezni,hogy fiatal vagyok..Azt se tudom már milyen is mikor szerelmes vagyok és milyen a szex... Normális,hogy így érzek?
2013. ápr. 7. 04:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bugos az oldal kódja, vagy csak engem dobál mindig rossz helyre? (rákattintottam 2-es oldalra, és elsőre dob visz-

sza. Ez csak akkor, ha 11 komment van, nem ez az első ilyen)

2013. ápr. 7. 06:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is beszoptam ezt,ráadásul többször is,mert fáradt voltam felfogni :D
2013. ápr. 7. 06:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!