Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira oda a fickók a japán csajokért?
Irány Japán? Ha engyen utazhatnék se mennék.
első voltam
L18
Mindenkori egyetlen álmom, hogy japán barátnőm legyen:)
17/f
Utolsó hozzá szolon yot röhögtem:D
Am szerintem nem szépek a japán nők...1et láttam eddig,de téll aki szép volt,de az se volt nagy szám....am sztem szőke hajú japán nők nincsenek is:D vagyis én még nem láttam...ti?:O:D
Szerintem a japán nőknél csúnyább nők nem is élnek a Földön. Fiúk, itthon csajozzatok:P
első
Nem tudom, mondjuk engem is vonzottak az egzotikus lányok, de számomra azok inkább a "keverékek" akikbe van valami szép déli, keleties, vagy északi vonás, illetve abszolut európai. ( Nem pedig hagyományosan pl.. ázsiai, hogy ottani szokások által nőtt fel, mert az teljesen ellentetje a nyugatinak, és fura lenne megszokni ) Barátnőm az akiben van valamicske keleti vér, de szerintem déli is (valamelyik felmenője keleti volt (anyai ágon amúgy meg szerb)) ők magyarok, Itteni kultúra, hagyományok stb. Semmi közük kelethez, csak vannak bennük érdekes, szép vonások. :D Szóval én inkább az ilyen nőket szeretem, azaz a barátnőmet.: )
Amúgy meg azt hallottam, nem tudom mi igaz belőle, hogy azok a szép japán lányok, akik média által meglettek műtva, vagy van bennük nyugati de inkább az előbbi a jellemző. Nem véltelen, hogy annyi ázsiai nő műteti magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!