Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak annyira oda a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak annyira oda a fickók a japán csajokért?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem mind, de úgy vettem észre, a legtöbb igen. A barátom pl. mániákusan tömjénezi őket.
2009. szept. 21. 19:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
59%

Irány Japán? Ha engyen utazhatnék se mennék.

első voltam

L18

2009. szept. 22. 12:48
 22/28 anonim ***** válasza:
86%
Miért sok lánynak meg a helyes,hosszú hajú Japán srácok tetszenek:D Kérdezőnek üzenem,hogy nem kell kimennünk Japánba,azért 1-2 normális fiú csak megbecsül minket nem??:D Amúgy tényleg van pár szép Japán lány,de olyan egyformák szerintem is,2 napig érdekesek amíg szétrakják a lábukat,aztán már rá se néznek az emberek...:DSőt,legtöbben butának tartják a Japán lányokat..(azok isxD) De ez mellékes:D Sok mindenben vagyunk előnyben náluk,egyszer megnézik őket na bumm nekik is jóleshet:DAhogy a lányok megnézik a Japán srácokat itthon..Gondoljatok bele Japánban meg minket néznének de nagyon..Persze minket lehet hogy nem csak 1 éjszakára tudnának elképzelni ott mint itthon a Japcsikat:D
2009. szept. 22. 14:10
 23/28 anonim ***** válasza:
14:40 Abiztos! Érdekes tényleg, hogy mi európaiak meg ott vagyunk kuriózumok. A japán pasik oda meg vissza vannak a nagymellű, kerek nőkért. Vajon miért? :D Unják a sok lapos kiscsajt, akik szolgaként viselkednek és semmi tűz nincs bennük. Ezen a téren viszont sajnálom őket, mert nagyon kiszolgáltatottak a japán nők egy házasságban, de úgy az élet minden más terén is. Iszonyatosan konzervítívak még mindíg. Vezető beosztásban alig vannak nők.
2009. szept. 22. 14:57
 24/28 anonim ***** válasza:
20%

Mindenkori egyetlen álmom, hogy japán barátnőm legyen:)

17/f

2009. szept. 22. 15:24
 25/28 anonim ***** válasza:
0%
nem megyünk el Japánba csajozni? ha sokan megyünk talán kapunk kedvezményt a repülő jegyre :D
2009. szept. 22. 17:37
 26/28 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó hozzá szolon yot röhögtem:D

Am szerintem nem szépek a japán nők...1et láttam eddig,de téll aki szép volt,de az se volt nagy szám....am sztem szőke hajú japán nők nincsenek is:D vagyis én még nem láttam...ti?:O:D

2009. szept. 22. 23:25
 27/28 anonim ***** válasza:
37%

Szerintem a japán nőknél csúnyább nők nem is élnek a Földön. Fiúk, itthon csajozzatok:P

első

2009. szept. 23. 12:58
 28/28 anonim válasza:

Nem tudom, mondjuk engem is vonzottak az egzotikus lányok, de számomra azok inkább a "keverékek" akikbe van valami szép déli, keleties, vagy északi vonás, illetve abszolut európai. ( Nem pedig hagyományosan pl.. ázsiai, hogy ottani szokások által nőtt fel, mert az teljesen ellentetje a nyugatinak, és fura lenne megszokni ) Barátnőm az akiben van valamicske keleti vér, de szerintem déli is (valamelyik felmenője keleti volt (anyai ágon amúgy meg szerb)) ők magyarok, Itteni kultúra, hagyományok stb. Semmi közük kelethez, csak vannak bennük érdekes, szép vonások. :D Szóval én inkább az ilyen nőket szeretem, azaz a barátnőmet.: )

Amúgy meg azt hallottam, nem tudom mi igaz belőle, hogy azok a szép japán lányok, akik média által meglettek műtva, vagy van bennük nyugati de inkább az előbbi a jellemző. Nem véltelen, hogy annyi ázsiai nő műteti magát.

2013. dec. 26. 21:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!