Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira oda a fickók a japán csajokért?
Azért tetszik nekik, mert ritkaságok,újnak számítanak egzotikusak és nőiesek.
De azért nem kell őket az égig magasztalni, hogy nem mennek rá a pénzre, meg nem érdeklik őket a plázák meg ilyesmik. Persze van közük olyan, akit nem érdekel, de köztük is vannak plázacicák. Nem sokban térnek el ilyen dolgokban az európaiaktól.
Szerintem meg épp ez az, hogy kislányosak..
Szerintem csunyik. Olyanok, mint valami kis koboldok.. (:
A magyar nők sokkal szebbek.
Pont ma mondta a tanárom h ez a 21. század idiótaötletei 100 200 éve még a húsos lányok voltak szépek meg erősnek látszottak a szöléshez meg h eltartság a utódokat
renben bevallom nekem sem a húsosak jönnek be és a japánok sem tetszenek
és azok a modellek sem igaziak csak nagyon kevés közülük
a mostani lányok pedig hasonlítani akarnak rájuk és fogyóznak 14 évesen és minden féle betegséget kapnak
és ha azok a modellek szépek akkor az emberiség 90%-a ronda de rendben mondod ők a szépek és később elveszel egy nőt akivel leéled az életet lehet nem olyan szép mint azok de mégsem fog érdekelni
a mostani lányoknak is csak azt tudom mondani h ne fogyózzatok hanem fogadjátok el magatokat amilyenek vagytok mert ha nem szeretitek magatokat akkor hogyan várjátok el mástól h szeressen
egy 16/F
előző vok
a természettel ne áljatok szembe és fogadja el mindenki magát
am eléggé eltértem a témától
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!