Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak annyira oda a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak annyira oda a fickók a japán csajokért?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem mind, de úgy vettem észre, a legtöbb igen. A barátom pl. mániákusan tömjénezi őket.
2009. szept. 21. 19:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
67%

Azért tetszik nekik, mert ritkaságok,újnak számítanak egzotikusak és nőiesek.

De azért nem kell őket az égig magasztalni, hogy nem mennek rá a pénzre, meg nem érdeklik őket a plázák meg ilyesmik. Persze van közük olyan, akit nem érdekel, de köztük is vannak plázacicák. Nem sokban térnek el ilyen dolgokban az európaiaktól.

2009. szept. 21. 20:30
 12/28 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem meg épp ez az, hogy kislányosak..

Szerintem csunyik. Olyanok, mint valami kis koboldok.. (:

A magyar nők sokkal szebbek.

2009. szept. 21. 20:54
 13/28 anonim ***** válasza:
A miértet nem tudnám megmondani, de valamiért nekem is bejönnek a nagyon rusnyákat leszámítva. Talán az egzotikusság lehet, nem tudom. De amúgy a többi ázsiai lány nem igazán jön be, szóvan még a japánok a legjobb kompromisszum ilyen esetben.
2009. szept. 21. 21:03
 14/28 anonim ***** válasza:
70%
A japcsi kiscsajokat, ha kiszabadítják az iskolaköpeny skatulyából, akkor nagyon butába vedlenek át. Szerintem semmiben nem különböznek az európaikatól, sőt. Mind egy kaptafára mennek. Vagy randa, vagy szép, de mind sötét hajú/szemű. Hol itt a változatosság???
2009. szept. 21. 21:08
 15/28 anonim ***** válasza:
86%

Pont ma mondta a tanárom h ez a 21. század idiótaötletei 100 200 éve még a húsos lányok voltak szépek meg erősnek látszottak a szöléshez meg h eltartság a utódokat

renben bevallom nekem sem a húsosak jönnek be és a japánok sem tetszenek

és azok a modellek sem igaziak csak nagyon kevés közülük

a mostani lányok pedig hasonlítani akarnak rájuk és fogyóznak 14 évesen és minden féle betegséget kapnak

és ha azok a modellek szépek akkor az emberiség 90%-a ronda de rendben mondod ők a szépek és később elveszel egy nőt akivel leéled az életet lehet nem olyan szép mint azok de mégsem fog érdekelni

a mostani lányoknak is csak azt tudom mondani h ne fogyózzatok hanem fogadjátok el magatokat amilyenek vagytok mert ha nem szeretitek magatokat akkor hogyan várjátok el mástól h szeressen

egy 16/F

2009. szept. 21. 21:36
 16/28 anonim ***** válasza:
80%

előző vok

a természettel ne áljatok szembe és fogadja el mindenki magát

am eléggé eltértem a témától

2009. szept. 21. 21:38
 17/28 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem kb azért amiért a nők valami érthetetlen oknál fogva odáig vannak az olasz pasikért.
2009. szept. 21. 22:54
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ha gondoljátok, jöhetnek még;)
2009. szept. 22. 09:57
 19/28 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy valahol letaglózó tud lenni, hogy ami egy karnyújtásra van a férfiaktól, az már kevésbé értékes a számukra, mint amit alig ismernek. Csajok, irány japán! Ott legalább érdeklődnének irántunk ezek szerint!:D
2009. szept. 22. 10:00
 20/28 A kérdező kommentje:
*Japán
2009. szept. 22. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!