Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak annyira oda a fickók a japán csajokért?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy nem mind, de úgy vettem észre, a legtöbb igen. A barátom pl. mániákusan tömjénezi őket.2009. szept. 21. 19:45
1/28 anonim válasza:
Igen az enyém is! Ezt már én is megfigyeltem. Gyönyörűnek tartják őket. Sztem tök rondák.
2/28 anonim válasza:
egzotikusak. És én szeretem a japán kulturát is. Szép magyar lánnyal nem nehéz találkozni, elmegyek egy nagyobb városba és elég sokan vannak :D A japán lányok meg elég ritkák itt Magyar országon. És ami ritkább az "értékesebb". :)
3/28 anonim válasza:
19.58 vagyok, ha számit valami akkor: 18/F
4/28 anonim válasza:
Én lány vagyok,bánom hogy nem japán illetve koreai vagyok...annyira szépek, törékenyek, vékonyak, tiszta kisugárzásuk van... bárcsak olyan lennék..:( de nem baj, elkell fogadni ami van..:)
5/28 anonim válasza:
ha szép a csaj akkor nálam azért mert egzotikus meg olyan kis törékenyek meg azért ők mind a mai napig konszolidáltabbak azért pláne a magyaroknál, de azért még mindig több szebb magyar lány van mint japán sztem
6/28 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszenek a japán csajok, sztem nagyon szépek és egzotikusak, nem rámenősek és mindig mosolyognak, valamint nem érdekli őket a pénz, a pláza, ellentétben az európai társaikkal!
7/28 anonim válasza:
Állítólag olyan mozgásokra képesek az ágyban, amilyenre a nyugatiak nem.
8/28 anonim válasza:
Fúj, undortó.Eddig még nem láttam olyat aki szép lenne +japán ,de nem is akarok.
16f
9/28 anonim válasza:
a japán lányok tényleg szépek, de a többi már ronda mint a bűn, a kínaiak a koreaiak meg a többi, amikor voltam japánban nagyon jó volt ott a buli:D 2 csajjal egyszerre(: 18/F
10/28 anonim válasza:
mennyi volt a repülő jegy? Drágák a szálodák? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!