Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány vagyok nem volt még barátom, pedig már lehetne. :S Buliba nem szeretek járni vagyis nincs is kivel menjek mert barátaim nincsenek hogyan tudnék változtattni a helyzeten? :S
első wok
Felőlem ismerkedhetünk, msn en vagy vagy valami,most nekem sincs b.nőm!
17f
nem vagy félénk?szeritem minnél több osztálytársaddal beszélgess.Ha most sportosan öltözködsz pl. akkor válts öltözködésileg....
azzal barátkoznak aki úgy is viszonyul az emberekhez .
szerintem az elöttem szolonak vagy nekem irsz levelet és mutatsz egy képet vagy nemtudom és öszinte vélemyént kapsz.
legalábbis én azt adok:)
szia
Írtad, hogy többen is mondták, hogy szép vagy. Na már most az a helyzet, hogy ha te vagy az egyik legszebb lány a suliba/osztályba, akkor lehet az is gond, bár ezen változtatni nem tudsz és örülni kell neki, de tudod a nagyon szép lányokhoz nagy bátorság is kell a fiúk részéről, mert ugye sokan félnek a visszautasítástól és inkább nem is próbálkoznak a szép lányoknál. Tudod ahogy a mondás tarja: A szép lány azé lesz aki először le meri szólítani.
Amit tehetsz:
Próbálj meg minél többet beszélni a fiúkkal. A másik pedig, hogyha egy fiú tetszik neked, akkor jelezd neki!
Én is ilyesmi vagyok. Nem volt még sohasem barátnőm, de én nem is vagyok az a bulizós fajta bár érdekel a dolog.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!