Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom h mit tegyek pedig kellene vmit, mert ez nem mehet igy tovább! Mit csináljak?
Sziasztok!!
17 éves vagyok és lány...nagyon szeretnék egy komoly kapcsolatot egy rendes fiuval csak hogy van egy promblémám ha meg ismerkedek egy fiuval de vmi okbol nem müködne a kapcs (legyen az távolság, nem vagyok neki szimpatikus stb...) de én igent mondanék a kapcsolatra de nem lesz belöle semmi...... :((
Ès utána lévö napokon viszont 3 napig sírok a reménytelen helyzetemen, alig birok megszolalni, nem beszélek kb 1-2 hétig a bnöimel a suliban oda se megyek hozájuk mert joban érzem magam akkor egyedül, teljes mértékben pesszimista leszek, utálom a világot, nem érdekel semmi, és éjszaka meg álomba sírom magam..... :((
Ez igy megy már aszem 1-2 éve....és mind ez egy elutasitás után 1 vagy 2 hétig is eltarthat....elegem van belöle.... ://
Sok mindent probáltam h ne legyen ilyen elviselhetetlen az egész de nem segitet :/ pasit nem lett azota sem..
Lehet a baj az is h nem volt edig még egyetlen egy pasim/kapcsolatom-sem? :// :((
Kérlek segitsetek, mert ez már tényleg elviselhetetlen nem akarok depis lenni...:( :// valamit csak lehet tenni a kudarcok elviselésére....tényleg nagyon rossz a helyzet....lécci aki tud vagy van ötlete segitsen...
Elöre is köszönöm ......egy kétségbe eset 17 éves lány..... :/
1 nem itt keresek
2 csak tanácsot kérnék h ne legyen elcseszet az életem, mert élni szeretnék de nem tudok...
3 ilyen segfejek ne irjanak ide kösz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!