Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit utáltok a másik nemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit utáltok a másik nemben? (KORT ÉS NEMET ÍRJATOK)

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha imponálni akar neked, de helyette inkább szánalmassá teszi magát.Melyek ezek a dolgok?
2013. ápr. 6. 13:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
utolsó. a pasik ugyanugy hazudoznak , ugyanugy nem vallják be ha megcsaltál a barátnőjüket és ugyanugy nem mondanak ilyet, hogy figyelj már nem vagy az esetem.
2013. ápr. 6. 14:02
 12/24 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok: 17/L
2013. ápr. 6. 14:03
 13/24 anonim ***** válasza:

Büszkeség, ami hímsovinizmussá fajul. Lenézés, nők "betörése" és ezáltal állati szintre alacsonyítás, bekorlátozás a saját nézeteknek megfelelően. Erőszakosság.

21/N

2013. ápr. 6. 14:09
 14/24 anonim ***** válasza:
Én nem utálom se a saját, se az ellenkező nemet. Általánosítani meg egyáltalán nem lehet. Amit általánosan nem bírok a pasikban, az a társadalomban betöltött helyük és a privilégiumuk.
2013. ápr. 6. 14:12
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
Na,meg amikor a pasi rosszul öltözött,pénze sincs,de elvárja,hogy a nő legyen bombázó,a legújabb divat szerinti ruhákba öltözzön,és még pénze is legyen...
2013. ápr. 6. 14:13
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Tulzas lenne azt allitani, hogy utalok barmit is barmelyik nemben, de egy valamit szamomra nagyon nehez megerteni: azt, hogy hogyan tunhet el bizonyos esetekben, bizonyos embereknel a racionalitas es a jozan, logikus gondolkozas es hogyan irhatjak ezt felul az erzelmek.

Valoszinuleg az en hibam, hogy ezt nehezen ertem meg, mert nem nagyon vagyok az erzelmek embere, de peldaul azt mindig furcsanak tartottam, hogy hogyan lehet az, hogy ha valakit megcsal/atver/megalaz/kihasznal a baratja/baratnoje, vagy valami olyat tesz, vagy olyasmi derul ki rola, ami alapjan az egyetlen logikus reakcio a megundorodas, kiabrandulas, harag, duh, azonnali szakitas lenne, ennek ellenere ugyanugy epekednek tovabb azert az emberert.

2013. ápr. 6. 14:20
 17/24 anonim ***** válasza:

Amikor hülyének teteti magát egy csaj.Vagy szexizni akar,de látszik rajta,hogy nem az alap természete,hanem csak tetszésből teszi.

Azt nem mondanám,hogy utálom,de nem jó dolgok ezek.

2013. ápr. 6. 14:34
 18/24 anonim ***** válasza:
7%

Koma vagyok. Mit útálok egy nőben? A túlzott pszichologiai alapú elvárásokat, intoleranciát, a tökéletes személyiségre vágyakorásukat, pénzéhségüket a másik fajzatuknál, a családcentrikus hajlamukat többségében, nem mindben van szerencsére, de sajna a legtöbben előferdülget.

Nem szeretem a nőkben,hogy mint magukat, mint a környezetet díszítgetni akarják, mintha valami kib.aszo,tt karácsonyfa lenne, ettől a mániájuktól falnak megyek. Egyszerüen minden természetesen natúran jó, nem díszítve mindenféle bóvlikkal.

Nem szeretem a dolgokhoz való hozzáállásukat, szar a sorrendjük, előbb ismerkedni, utána hágni akarnak, pedig az fordítva a jó.

Sokk öztük a stréber, túl karrierista, okoskodó, anyáskodó, midnenképpen a maga elvárásainak megfelelőre "idomítani" akaró majom szutyok.

Amit a legjobban gyülölök bennük, az pedig az,hogy visszaélnek az etikett által számukra megadatott előnyökkel kő keményen. Midnig elvárják,hogy a férfiak kezdeményezzenek, ők pattogjanak körülöttük, de ők szart se tesznek, csak elfogadják. Elvárós szarok.

2013. ápr. 6. 14:42
 19/24 anonim ***** válasza:

Utálom a gyávaságot, a tehetetlenséget, az álszenteskedést (vagy a szenteskedést ál- nélkül is akár), a felszínességet. Utálom, ha valaki kényelmes, anyuci kisfia, ha élhetetlen ha mártírkodik, ha puhány.

34/N

2013. ápr. 6. 14:54
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha férfiatlanul viselkedik, gügyög, elvárja, hogy én kezdeményezzek. Bunkó macsósan viselkedik, azt hiszi, bármikor megkaphat bárkit.

Ja, igen, hogy nem menstruál :D

2013. ápr. 6. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!