Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit utáltok a másik nemben? (KORT ÉS NEMET ÍRJATOK)
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha imponálni akar neked, de helyette inkább szánalmassá teszi magát.Melyek ezek a dolgok?2013. ápr. 6. 13:52
1/24 anonim válasza:
A manírok. Van egy pasi akivel néha lefekszem. Úgy hív, hogy drága meg gügyög és kamuzik össze-vissza, csak azért, hogy jó benyomást tegyen gondolom, hogy ne érezzem magam kihasználva. De ez hülyeség, mivel akkor tudna kihasználni ha én többet akarnék és ezért feküdnék le vele, de ez nem igaz. A szex miatt szexelek vele...
3/24 anonim válasza:
nő:beképzelt,önimádó,hazug,igénytelen,k.rva
5/24 anonim válasza:
4! tetszik
fordítva is igaz, náluk van az összes farok, ami igazi N
6/24 anonim válasza:
A sok álszent és beképzelt k*rvát+ hogy túlságosan is elvannak manapság kényeztetve és azt hiszik bármit megtehetnek. Tisztelet a kivételnek!
21/F
7/24 anonim válasza:
at,hogy nők képtelenek őszintének lenni,azt mondani,hogy: te figyelj,nem vagy az esetem,vagy te figyelj megcsaltalak és ha ők hibáznak is,akkor is a másik fél,fiu a hibás,és saját maguknak is hazudnak,hogy magukat önmaguk elött jó szinben tüntessék fel
8/24 anonim válasza:
Nekem az a legvisszataszítóbb a férfiakban,ha kéretik magukat,és azt akarják,hogy a nő udvaroljon nekik. Fúúúúj,ilyen semmirekellő hapsi sosem kellene! Inkább az ellenkezője:erőszakos,nyomulós,akkor legalább látom,hogy férfival van dolgom.
9/24 anonim válasza:
Néhány srác (nem mind), azt hiszi csak ők vannak, őket kell szeretni, és mindent megtehetnek a lányokkal. Pl. egy ismerősöm dobott egy csajt, mert az 1 hónapot várni akart azzal, hogy lefeküdjenek. Mikor a csaj új esélyt akart adni, azt mondta nem kell, mert 3 másik csaj is van a képben, akiket akármikor megb@szhat. Pedig előtte egy héttel még ment a : szeretlek nyuszika, mindennél jobban...
10/24 anonim válasza:
Azt utalom hogy keptelenek egyenesen kimondani amit gondolnak, vagy ami bajuk van es elvarjak hogy az agyukba belelassak es kitalaljam hogy mivan. Nagyon idegesito. 24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!