Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog ezt szóvá tenni?
Figyelt kérdés
Egy férfi kollégámmal jó viszonyban voltunk, de egy idő után megváltozott a viselkedése, és a kérdésemre, hogy mi a baj, az volt a válasz, hogy félreértette a viselkedésemet, tovább közölte, hogy nem szeretne velem együtt dolgozni a jövőben (ez önkéntes munka volt).
Tény, hogy vonzónak találom, de sosem mutattam ki ezt felé, hiszen mindkettőnknek családja van.
Ez most milyen már? Jogom van úgy érezni ahogy akarok addig, amíg ezzel őt nem traktálom, nem? Miért kellett ezt szóvá tenni, és főleg így viselkedni miatta? Miért nem tudott simán átsiklani fölötte?
2013. ápr. 6. 13:22
2/5 A kérdező kommentje:
És még én érzem magam sz@rul, mert nem tudtam eléggé közömbös lenni, pedig egyáltalán nem éreztem úgy, hogy jeleket küldenék felé, hiszen nem is akartam így tenni!
2013. ápr. 6. 13:26
3/5 anonim válasza:
paraszt az összes, ne foglalkozz vele
4/5 anonim válasza:
"... hiszen mindkettőnknek családja van..." .."Tény, hogy vonzónak találom" És ezek után még ő a köcsög.
5/5 anonim válasza:
Már bocsánat, de attól, hogy valakit vonzónak talál, még nem csal meg senkit, és ő is leírta, hogy nem mutatta ki, nem tett lépéseket a pasi felé. A vonzódás nemigen irányítható dolog, úgyhogy valakit emiatt leköcsögözni a bunkóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!