Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mitől lehet? Másnál is van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mitől lehet? Másnál is van így?

Figyelt kérdés

Nem volt eddig túl sok párkapcsolatom (4-5), és igazából kettőn kívül a többi teljességgel el is hanyagolható. De van két exbarátom, akikről én úgy gondolom, majdhogynem teljes bizonyossággal TUDOM, hogy már nem érdekelnek cseppet sem, nem szeretem őket, és már amúgy is régi történetek, de ha véletlenül találkozom bármelyikükkel is, megjelennek azok a gyomorbeli pillangók, a lábamból kimegy az erő, stb. Mint aki a távolról imádott szerelmét látja meg váratlanul, vagy nem tom.

Jelenleg pedig van barátom, akit szeretek.

2013. ápr. 5. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Szóval szemrebbenés nélkül beterpesztenél az exednek? Hmmm érdekes.
2013. ápr. 5. 23:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor nálad ezek még nem múltak el.

Én nem vagyok rosszban az exekkel, de nincs bizsergés.

2013. ápr. 5. 23:17
 3/4 A kérdező kommentje:
Szó sincs itt semmiféle beterpesztésről. -_- Pláne, hogy leszögeztem, hogy már tényleg nem érdekelnek. Csak bizonyos helyzetekben a testem jelez, hogy olyan ember van a közelemben, aki egykor fontos volt számomra. A miértjét nem értem igazából.
2013. ápr. 5. 23:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Tehát beterpesztenél előtte
2013. ápr. 6. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!