Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kéne tennem ilyen helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem ilyen helyzetben? Azzal semmi bajom, hogy a párom nem gazdag, de ez a hozzáállás kezd zavarni.

Figyelt kérdés

Szóval a helyzet a következő: az én családom jobban áll anyagilag, mint a barátomé, ez igazából nem is különösebben érdekel, nem kell nekem "pénzes pasi" aki eltart meg vesz nekem drága cuccokat meg stb :D

Viszont néha azért jó lenne elmenni moziba, vagy egyet kajálni (nem drága helyen), de ő nem mindig engedheti meg magának. Mindig mondom neki, hogy nem baj, majd akkor én fizetek, de ő még egy fagyira se engedi meghívni magát, mert állítása szerint ő a férfi és sérti a büszkeségét ha én fizetek... Ez egy darabig aranyos meg minden, de egy idő után inkább zavaró. Most pl. nyáron megyünk nyaralni családommal, és felajánlottuk, hogy visszük őt is, de nem akar jönni, mert kifizetni nem tudná, ingyen meg nem akar, mert nem hagyja hogy mi fizessük... És ez kedves meg minden hogy nem akar "élősködni", de azért mégis rosszul esik hogy fontosabb neki a büszkesége, mint hogy együtt legyünk.. Inkább legyek én is egyedül a nyaraláson, meg ő is itthon malmozik két hétig, minthogy engedjen.

És hogy ez van, ritkán csinálunk bármit is, évente kétszer elmegyünk moziba aztán kb ennyi.. Jó persze ezen kívül sétálgatunk meg filmezünk meg minden, remekül elvagyunk, nem unatkozunk, csak hogy tudnám meggyőzni hogy ne legyen ilyen makacs?

2013. ápr. 5. 14:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne akard megváltoztatni. Tipikus férfi, lehet, hogy én is így viselkednék. Ez normális.

Az viszont nem, hogy néha nők is csinálnak ilyeneket, mert pl. randizgatok egy szegényes lánnyal, és nem tud válaszolni az sms-emre, mert nincs pénz a telefonján (nem feledékenységből, hanem szegénységből). Amikor meg feltölteném, én vagyok a gonosz cukrosbácsi, aki meg akarja vásárolni őt.... :P

2013. ápr. 5. 15:26
 12/15 anonim ***** válasza:
69%

Rendes pasit talaltal!

Az en exem SOHA semmire nem hivott meg, meg egy kavera sem, az etterembol ( ahova o hivott) hazaerve mondta, hogy fizessem ki a felet) .

Megertema baratodat, biztos rossz neki.

En a helyedben - es ha igazan szeretnem- nem mennek a csaladdal nyaralni, hanem veke toltenem az idom. A seta, a kirandulas nem kerul penzbe!

2013. ápr. 5. 15:45
 13/15 A kérdező kommentje:
Eredetileg úgy volt, hogy én se megyek, de aztán nem hagyott békén, azt mondta menjek, miatta ne gubbasszak itthon. Szóval jött a b terv, hogy megyek, és újra megpróbálom rávenni hogy ő is jöjjön.
2013. ápr. 5. 16:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Kompromisszumot lehetne vele kötni.... mondd meg neki, hogy mondjuk negyedévente négyszer arra hívod meg, amire TE akarod, és nincs apelláta. Ha az a meghívás egy mozi, akkor fogadja el, ha egy kirándulás, akkor azt is, de maximum évente négyszer... Kicsit gyerekesen hangzik, de mivel a gondolkodása is egy kicsit gyerekes - ezért talán ebbe belemenne.
2013. ápr. 10. 19:43
 15/15 anonim ***** válasza:

utolsó,

ha évente 4x, akkor az negyedévente csak 1x, nem 4x.:D

2013. ápr. 10. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!