Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem ilyen helyzetben? Azzal semmi bajom, hogy a párom nem gazdag, de ez a hozzáállás kezd zavarni.
Szóval a helyzet a következő: az én családom jobban áll anyagilag, mint a barátomé, ez igazából nem is különösebben érdekel, nem kell nekem "pénzes pasi" aki eltart meg vesz nekem drága cuccokat meg stb :D
Viszont néha azért jó lenne elmenni moziba, vagy egyet kajálni (nem drága helyen), de ő nem mindig engedheti meg magának. Mindig mondom neki, hogy nem baj, majd akkor én fizetek, de ő még egy fagyira se engedi meghívni magát, mert állítása szerint ő a férfi és sérti a büszkeségét ha én fizetek... Ez egy darabig aranyos meg minden, de egy idő után inkább zavaró. Most pl. nyáron megyünk nyaralni családommal, és felajánlottuk, hogy visszük őt is, de nem akar jönni, mert kifizetni nem tudná, ingyen meg nem akar, mert nem hagyja hogy mi fizessük... És ez kedves meg minden hogy nem akar "élősködni", de azért mégis rosszul esik hogy fontosabb neki a büszkesége, mint hogy együtt legyünk.. Inkább legyek én is egyedül a nyaraláson, meg ő is itthon malmozik két hétig, minthogy engedjen.
És hogy ez van, ritkán csinálunk bármit is, évente kétszer elmegyünk moziba aztán kb ennyi.. Jó persze ezen kívül sétálgatunk meg filmezünk meg minden, remekül elvagyunk, nem unatkozunk, csak hogy tudnám meggyőzni hogy ne legyen ilyen makacs?
Ez kényes téma.
Kevesen tudják ezt elfogadni, de egy érettebb pasi azért elfogadja a helyzetet, de akkor is ott motoszkál benne h ő semmit sem tud adni.
Nem tudom mióta vagytok együtt? hány évesek vagytok?
Amúgy erről érdemes beszélnetek időnként újra és újra szerintem.
Előbb utóbb ha ezt nem fogadja el tőled, akkor az útjaitok elválnak majd.
A nyaralás az húzós, az nem, de egy-egy kisebb meghívás, ha viszonozza majd az ember annak simán bele kell férnie.
Pontosan emiatt szokták mondani, hogy ha túl nagy a társadalmi különbség akkor az nem tesz jót a kapcsolatnak.
Úgy, hogy ezt vele kellene megbeszélned, cenzúra nélkül. Saját tapasztalatból mondom, hogy a büszkeség egy olyan hatalmas úr, akit nagyon nehéz percekre kitüni a nyeregből, teljesen pedig szinte lehetetlen. Elfogultan mondom, tény, de próbálj meg ezért nem haragudni rá, mert nagy csatákat vív magával, hidd el! :)
Beszélj vele erről!
Egyáltalán nem haragszom rá, ha ez jött le a szövegből, akkor bocsánat, rosszul fogalmaztam :D nagyon szeretem és nem haragszom, és valahol meg tudom érteni, csak olyan jó lenne ha kicsit jobban engedné hogy meghívjam ideoda :)
Azért nem olyan hatalmasan nagy a társadalmi különbség, mert azért mi se palotában lakunk és milliókat költünk hülyeségekre, ő meg nem kunyhóban tengődik, de valamivel mi jobb helyzetben vagyunk. Mondjuk úgy néz ki pár év múlva javulni fog a helyzet, ha az egyetem után elkezdünk dolgozni... Csak hát addig...
Szerintem rendes ember, becsüld meg.
A nyaralásra, ha van olyan viszony közted/közte és a szüleid között, hívja meg apukád. Akkor más a dolog büszkeség szempontjából. Lehet úgy igent mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!