Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag pasi más értékrend?!
Már fél éve együtt vagyok a párommal,ő is és a család is meglehetősen tehetősek.Szeretem és viszont érzem a szerelmét, ki is mutatja , már Karácsonykor bemutatott a szüleinek, nagyon jól kijövök velük is, hihetetlen vidám és közvetlen család, tényleg jól érzem magam!
Na már most a párom nem igazán enged be mindenkit a házába, két barátnőm van, akik gyerekkorom óta barátnőim, őket első perctől elfogadta ( na jó ez sem így történt, mert idő volt ) , de hogy értessem meg sok baráttal, haverral, mert nem igaz barátok ezek, hogy a párom márpedig ilyen, és nem fogtok jönni hozzánk ?! Én ezt teljesen elfogadtam már, de sokan ezért bántanak, hogy lenézi őket . Ti mit tennétek ? Hanyagolnátok az ilyen barátokat?
Nem vagyunk már tinik, 28 éves vagyok a párom 32. Ti mindenkit beengedtek a házatokba ? Ez valóban annyira válóok egy barátságban , olyan barátságban, akikkel azért nem vagyok napi szinten kapcsolatban, jó ha havonta összefutunk, vagy emailt váltunk ?
érdekes.. nem engedi be őket mert mért? mit feltételez, hogy lopnak vagy kihasználják a vendéglátásokat?
mert ha egyiket sem, akkor ÉN haragudnék meg a barátomra, hogy ilyen hülye.. (bocsi, de ez a véleményem)
Köszi a válaszokat !
Együtt élünk, de nem a szüleivel, nem mintha ez változtatna, de valahogy én ilyenért nem tudnék megsértődni valakire , akivel nem vagyok országos nagy cimbora.
Szó sincs lopásról meg ilyesmi, egyszerűen nem keresi, nem is akarja keresni ezen barátaim társaságát . Mindig mondja, menjek érezzem jól velük magam stb, de ilyen összejárós együtt névnapozós szülinapozós társaság biztos nem leszünk ezt már tudom .
Azt is tudom ezerszer jobb ember ismerő, mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!