Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb. ilyen melleim vannak, mint itt ezen a képen. Szerintetek? Nem én vagyok a képen természetesen : )
2009. szept. 21. 12:42
1/17 anonim válasza:
Sztem gyönyörűek. Nem lógnak, nem kicsik, nem is nagyok, és formásak. Ami a legfontosabb, h természetesek. Én örülnék neki, ha ilyen melleim lennének.
2/17 anonim válasza:
Szerintem rengeteg nőnek vannak "kb." ilyen mellei...
3/17 anonim válasza:
Gyönyörűek!!! Hány éves vagy? Van barátod?
4/17 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: ááhh, ne fárassz már..
Igen, van párom. 25 vagyok.
2009. szept. 21. 12:55
6/17 anonim válasza:
Nagyon szép Melleid vannak akkor. Persze, ha élőben is láthatnám, pontosabb véleményt mondanék...
7/17 anonim válasza:
nincs kérdés,csak azt akarja hogy növeljük az egóját....
8/17 A kérdező kommentje:
Kérdés: Szerintetek? = Szerintetek milyen?
Nem muszáj növelned az egómat, mondhatod azt is, h csúnya.
2009. szept. 21. 13:49
9/17 A kérdező kommentje:
Csak írd oda, h miért és mutass képet, ami szerinted szép.
2009. szept. 21. 13:49
10/17 anonim válasza:
Mi az, hogy ne fárasszalak? Érted, felraksz egy Madonna képet, hogy kb. ilyenek a melleid. És akkor most mivan? Kb. még rengeteg nőnek ilyenek a mellei kb. Mitől lenne ez csúnya? Kis buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!