Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van valakinek 'haphephobia'-ja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valakinek 'haphephobia'-ja?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy egy közeli barátom nem szereti ha hozzá érnek. Kérdezgettem, hogy ez miért van, de nem tudta megmondani...

Na szvl az lenne a kérdésem, hogy van-e, akinek ez a "gondja"? (vagy a párjának) Mitől alakult ki benne? És mit tud tenni egy másik személy, hogy ne érezd magad veszélyben? Illetve: a barátod/barátnőd is bele tartozik abba a körbe, aki 'ne érjen hozzád'?

Köszi ha válaszolsz :)

2013. ápr. 4. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Érdekes dolog, amúgy szerintem szorongásjellegű dolgok miatt lehet. de olvass utána wikipédián (magyarul nincs róla infó)
2013. ápr. 4. 14:49
 2/9 A kérdező kommentje:
tudom.. már néztem ott is.. csak ha lenne valakinek tapasztalata, az jó lenne.. :S
2013. ápr. 4. 14:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik ilyen. Én sem szeretem, ha túl közel jönnek hozzám pl, vagy beleszuszognak a nyakamba. KI nem állhatom. De megint más idegenekkel szemben és családtagokkal, barátokkal szemben.
2013. ápr. 4. 14:58
 4/9 A kérdező kommentje:
tudom hogy van ilyen... tapasztalom! :)
2013. ápr. 4. 15:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Valami korai trauma lehet az oka. Fokozatosan hozzá lehet szoktatni az érintéshez szerintem. A közeli hozzátartozóit biztosan közelebb engedi magához. Amúgy ezt tőle kéne megkérdezned több infót mondhatna. :D
2013. ápr. 4. 15:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Létezik ilyen, egyik ismerősöm is ilyenben "szenved". Szimplán csak utálja az embereket.
2013. ápr. 4. 15:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha fiatal lenne,akkor az autizmus jele is lehetne.
2013. ápr. 4. 15:11
 8/9 A kérdező kommentje:

szvl egy régebbi trauma.. lehet ezt nem akarta elmondani... mind1 faggatni nem akarom... csak rossz érzés, hogy nem enged közel magához, (mást se) pedig kb. 6 éve nagyon jó barátok vagyunk...

nem autista... és 22 éves...

2013. ápr. 4. 15:25
 9/9 anonim ***** válasza:

van ilyen, nekem is ilyenem van.. :/

bennem konkrét "dolgok" miatt alakult ki. vissza tudom vezetni pontosan, hogy miért és mikor. de sajnos ez nem változtat semmin :(

2013. máj. 28. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!