Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki által megismerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki által megismerek valakit (ennek a valakinek egy nagyon jó barátját) beprobálkozhatok nála? Lent.

Figyelt kérdés

Szval, hogy megismertem egy srácot, akivel nem jöttem össze, vagyis pl acsókig nem jutottam el, de ugy alakulgatnának a dolgok, és a srác össze akarna velem jönni.

Szombaton bemutatott pár haverjának, és az eggyik b.romira bejött, és viszont is éreztem a dolgot, amikor az aki bemutatta kiment a helyiségből. A kérdés, hogy összejöhetek ezzel a sráccal? Nagy kicseszés lenne? Mi a véleményetek egy ilyen sziturol? Akár fordított nemekkel. (L/18)

2013. ápr. 2. 03:50
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 2. 04:07
 2/2 Seerorin válasza:

Annyi a kérdés, hogy az a srác akivel semeddig nem jutottál miért nem történt semmi. MEg akkor mi alakulhat...

A másik oldalról pedig valószínű, hogy nem fog neki örülni, ha ő próbálkozik te meg instant összejössz egy haverjával. Főleg, hogy csak egy bulin találkoztál a másik sráccal és valószínűleg nem éppen a személyisége ragadott meg.

2013. ápr. 2. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!