Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanárom kikezdett velem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanárom kikezdett velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Versenyre készített fel, ketten voltunk a szertárba. Beszélgettünk, majd oda lépett közel hozzám es azt mondta, hogy "nagyon fontos vagy nekem", mondtam, hogy ezt nem tehetjük, azt mondta "neked nem jár következménnyel" egyébként magázni kell a diáknak a tanárt és fordítva. Annyira megijedtem, hogy kirohantam a szertárból. Azóta folyton ezen gondolkozom, hogy biztos félre értettem valamit ,mert hát házas 2 kicsi gyereke van, én 17 vagyok ő 35 meg hát a tanárom. És biztos, hogy nem adtam semmilyen okot arra, hogy közeledjen. Ennyibe marad az egész? Nem akarok senkinek semmi bajt , azóta amennyire tudom kerülöm... De,ha megint próbálkozik, mit tegyek? Ki hinne egy diáknak.

Kérlek segítsetek! Nem kamu kérdés, és ne írjátok, hogy a "jobb jegyért ezt meg azt".. én 17/ L

Köszönöm

2013. ápr. 3. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
ha még egyszer próbálkozik, akkor szólj a szüleidnek
2013. ápr. 3. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Csefynek igaza van,mert majd a szüleid beszélnek az igazgatóval.
2013. ápr. 3. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
szólj az édesapádnak, ha nincs akkor az anyukádnak-de most! és kerüld amennyire csak tudod, arra figyelj, hogy sose legyél egyedül egy légtérben vele.
2013. ápr. 3. 20:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
ha.. megint próbálkozik és ellenedre van akkor vagy kérj meg egy olyan tanárt akivel jó viszonyba vagy hogy segítsen .. vagy valaki osztálytársad aki elég határozott hogy segítsen előadni pl az igazgatónak vagy a szüleidnek szólj.. és ne hagyd magad semmikép
2013. ápr. 3. 20:26
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké !!! köszönöm!. Muszáj volt már valakitől megkérdeznem.. Senkinek nem mertem beszélni erről..
2013. ápr. 3. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Esetleg legyen nálad egy diktafon ha kettesben maradsz vele....

Ha megint próbálkozna határozottan utasítsd vissza. Említsd meg neki, hogy ha nem hagyja abba elmondod a szüleidnek, hogy molesztál.

2013. ápr. 3. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
ilyenről soha ne félj beszélni, ez nagyon fontos dolog!
2013. ápr. 3. 20:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt egy ilyen tanár..annak is 2 gyereke van. Ne foglalkozz vele, ennyit tehetsz.
2013. ápr. 10. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!